HAOS U STUDIJU: Matora se OBRUŠILA na Bebicu kao zver, pomenula KLAN kome pripada, pa ZAPENILA na njega!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić i Nenad Macanović se suočili u emisiji "Narod pita".

HAOS U STUDIJU: Matora se OBRUŠILA na Bebicu kao zver, pomenula KLAN kome pripada, pa ZAPENILA na njega!

Foto: Printskrin TV Pink

Bivši učesnici "Elite" Jovana Tomić Matora i Nenad Macanović Bebica končano su se suočili u emisiji "Narod pita" nakon njihovog sukoba tokom jednog od prethodnih gostovanja i odmah su upali u novi konflikt.

Matora je napravila haos u studiju optužujući Bebicu za hejt i gnev koji konstantno emituje prema njoj, dok je on bezuspešno pokušavao da je ubedi da nema ništa protiv nje.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Jovana Tomić Matora i Nenad Macanović Bebica u emisiji "Narod pita"

Što je on bio uporniji da je razuveri da oseća mržnju prema njoj, to je ona više penila i obrzšila se na njega poput zveri.

- Ko god je komentsriše, Matora smatra da je neko mrzi - rekao je Bebica.

- Ti i ja smo svašta prošli, dok su svi k*njali o tebi, ja sam imala rispekt. Poštujem te zbog nekih stvari, ne moraš da komentarišeš nekog kao hejt - uzvratila je Matora.

- Ti vidiš gnev i mržnju jer ti nisu odgovarali moji komentari. Nemam ništa protiv tebe, ali imam svoje mišljenje na određene teme, e pošto to tebi ne odgovara, ti meni pripisuješ hejt - pravdao se Bebica.

- Ja sam prema tebi uvek bila korektna, nisam nikada otkrila ono što si samo meni pričao o svojoj porodici. Zato me iznenadilo što se priklanjaš nekim klanovima da bi im se dodvorio i govoriš ružno o meni - napala ga je Jovana.

- Sve sam pričao u bubicu, nismo se ti i ja nikada našli napolju da ti ja nešto pričam. Tebi je problem što sam ja komentarisao nešto i što su tu bili Anita i Aneđelo, to nema veze sa mojim stavom o tebi - odbrusio je Macanović. 

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Nenad Macanović Bebica se jedva odbranio od Matorine verbalne agresije

Nakon toga su se dotakli porodica koje su htele da ih se odreknu, pa su upali u još veće dubioze. 

- Mene nikada niko nije hteo da se odrekne. Ja nemam potrebu da kačim po storijima kako mi je sve idealno, o mojoj deci i porodici niko ne zna ništa, znam samo ja u kakvim smo odnosima. Tebe je majka htela da se odrekne - zaključio je Bebica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading