UČESNICA "ELITE" SE NA PINKU POJAVILA U CRNINI: Zbog TRAGEDIJE zavladao MUK tik pred početak programa! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje je u žalosti!

UČESNICA "ELITE" SE NA PINKU POJAVILA U CRNINI: Zbog TRAGEDIJE zavladao MUK tik pred početak programa! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Superfinalistkinja rijalitija "Elita 7Milena Kačavenda večeras je nakon duže medijske pauze gostovala na televiziji Pink, u popularnoj emisiji "Narod pita", a odmah na početku programa svi su primetili da je bivša učesnica od glave do pete odevena u crno, zbog čega je u studiju najpre zavladao muk.

Kako se pretpostavlja, Kačavenda je još u žalosti zbog iznenadne smrti majke Smiljane, zbog koje je tokom boravka u Beloj kući morala da napusti imanje u Šimanovcima da bi je ispratila na večni počinak. 

Podsećanja radi, Milena je nakon što je poslednji put posetila majku u bolnici pred smrt, koja je bila u lošem zdravstvenom stanju, pričala o njoj na sledeći način:

Ona je pala na lice, slomila je nos, oni su je povratili, nešto je naišlo, rezultati su bili u redu, nije bilo razloga da bude vezana za krevet... Upozorili su me na to, da posle vizite nisu mogli da je probude. Skener mozga urađen, nađen hematom veličine četiri centimetra i jedan mali tromb, koji se desio od udarca. Zahvalila sam joj za sve... Jednu stvar znam s obzirom na to da joj je mozak otvaran, nikada ne bi želela da vegetira, da bude smetnja, živela je kao gospođa i htela je da tako ode - govorila je Kačavenda s knedlom u grlu, te nastavila:

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Milena Kačavenda sahranila majku Smiljanu

- Nikada niko nije spreman za te stvari, ja znam šta bi ona meni sada rekla i neka ide po redu ako mora, glava gore. Ja mrzim te momente gde si nemoćan skroz. Ona je meni bila sve, ali kada sam razgovarala u tom ulasku u "Elitu", ona je mene podržala da uđem ovde, rekla mi je da uđem. Ona je mene gledala ovde ja to znam, više me je viđala ovde nego napolju. Držim se i borim se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading