OTKRIVEN IDENTITET PLAVUŠE S KOJOM KROFAK UŽIVA NA HRVATSKOJ IBICI: Osvanuli snimci sa čuvenog letovališta gde zabava traje 24 sata (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav se pohvalio kako provodi vreme na Zrću.

OTKRIVEN IDENTITET PLAVUŠE S KOJOM KROFAK UŽIVA NA HRVATSKOJ IBICI: Osvanuli snimci sa čuvenog letovališta gde zabava traje 24 sata (FOTO)

Foto: Instagram.com

Stanislav Krofak

Bivši učesnik "Elite" Stanislav Krofak otkako je izašao iz rijalitija na sve načine nastoji da odgovori hejterima koji ga prozivaju zbog imovinskog stanja, te svakodnevno objavljuje snimke i slike sa luksuznih destinacija, ali se i neretko hvali novim pokretnim i nepokretnim stavrima.

On je donekle uspeo da ubedi javnost da nije u dugovima i da njegove firme odlično rade, dok on uglavnom tokom celog leta uživa i priprema se za svoje borbe.

U međuvremenu se sunča na čuvenoj hrvatskoj plaži Zrće, gde danonoćne žurke i zabava traju 24 sata dnevno.

Sada je osvanuo snimak sa takozvane hrvatske Ibice, gde se Pantera baškari sa prijateljima, ali i svojom ćerkom Vanesom, koja uživa u morskim aktivnostima.

Republika

Foto: printskrin instagram

Stanislav Krofak odveo ćerku na more

On je podelio jednu objavu na kojoj se vidi kako njegova mezimica vozi skuter na vodi, dok joj vetar nosi razbarušenu prirodno plavu kosu. 

Podsetimo, nakon nekih prethodnih Stanislavovih objava sa naslednicom, pojedini korisnici društvenih mreža su spekulisali da je sa njim farbana plavuša, jer se na objavi nije videlo Vanesino lice.

Mnogi su čak posumnjali da Maja Marinković lično proverava dečka sa lažnih profila, a neki već počinju da se pitaju zašto kod Pantere sve manje ima objava s Marinkovićevom.

Republika

Foto: ATA images, Wikimedia/Roberta F., instagram.com/printscreen

Maja Marinković se u poslednje vreme opet dovodi u vezi sa Filipm Carem

Sumnje da nešto ne štima između Maje i Krofaka podgrejavaju i sve češće glasine da se Marinkovićeva tajno čuje sa Filipom Carem, a tome teško da se može i ući u kraj.

Iako se jedno od poslednjih povezivanja bivšeg para na TikToku ipak ispostavilo kao lažno, kad su Maja i Car u pitanju sve je moguće i uvek je sve neizvesno, a posebno sada pred novu sezonu popularnog rijalitija u kojoj ne bi začudilo da se svi ponovo pojave.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading