HITNO NAPUSTILA SRBIJU SA ĆERKOM: Takmičarki "Elite" uhvaćen TRAG u OVOJ državi, otvorenim pismom otkrila šta se desilo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejdi Di objavila emotivnu fotografiju sa ćerkom!

HITNO NAPUSTILA SRBIJU SA ĆERKOM: Takmičarki "Elite" uhvaćen TRAG u OVOJ državi, otvorenim pismom otkrila šta se desilo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša takmičarka "Elite 7" i popularna influenserka Dragana Sretenović, poznatija kao Lejdi Di, iznenadila je svoje pratioce na Instagramu objavom fotografija sa ćerkom, otkrivajući da su napustile Srbiju i otputovale na odmor u Prag.

Lejdi Di je svoje pratioce na društvenim mrežama počastila slikama sa prelepim prizorima iz Praga, otkrivajući da je odlučila da provede kvalitetno vreme sa svojom ćerkom daleko od uobičajenih destinacija. Ovaj neočekivani potez izazvao je veliku pažnju javnosti, budući da je Lejdi Di inače poznata po putovanjima u egzotične destinacije širom sveta.

 - Nisam kao druge klošarke iz Elite koje imaju decu, a ostavljaju ih po strani zbog noćnih izlazaka! Ja noću lajvam, dok malena spava, da bih preko dana mogla njoj da posvetim punu pažnju! Spavam po tri sada dnevno, ali njoj je dan ispunjen srećom - napisala je Lejdi Di u opisu fotografije. 

Republika

Foto: Instagram.com

Lejdi Di sa ćerkom na Instagramu

 


Objava o putovanju u Prag izazvala je brojne reakcije među pratiocima Lejdi Di, koji su izrazili oduševljenje njenom odlukom da provede vreme sa porodicom i istraži nove destinacije. Mnogi su pohvalili njen izbor i poželeli joj ugodan boravak u prestonici Češke Republike.

Lejdi Di je poznata po svom avanturističkom duhu i ljubavi prema putovanjima, te je njen odmor u Pragu još jednom potvrdio njen status inspiracije za ljubitelje putovanja. Njeni pratioci su već navikli na luksuzne destinacije i egzotične avanture, pa je odluka da poseti evropsku prestonicu izazvala dodatnu pažnju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lejdi Di Elita 7

 


Fotografije sa putovanja otkrivaju prisne trenutke između Lejdi Di i njene ćerke, prikazujući njihovu bliskost i radost provedenu u istraživanju čarobnih ulica i znamenitosti Praga. Ovaj odmor predstavlja dragocenu priliku za majku i ćerku da stvore nezaboravne uspomene i provedu kvalitetno vreme zajedno.

Lejdi Di svojim putovanjem u Prag još jednom je pokazala svoju ljubav prema istraživanju novih destinacija i provedbi kvalitetnog vremena sa porodicom. Njeni pratioci sa nestrpljenjem iščekuju dalje avanture i inspirativne trenutke koje će podeliti sa njima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading