IVAN VERI MILJANU KULIĆ? Šok-detalji SELIDBE u Beograd - Mali Željko napokon dobio PORODIČNI DOM s ocem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Ivan Marinković rešili da naprave potpuni preokret.

IVAN VERI MILJANU KULIĆ? Šok-detalji SELIDBE u Beograd - Mali Željko napokon dobio PORODIČNI DOM s ocem!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Od septrembra ove godine u stanu Ivana Marinkovića u centru Beograda trebalo bi da živi Miljana Kulić zajedno s njihovim sinom Željkom Kulićem.

Foto: ATAImages

Miljana Kulić i Ivan Marinković

 

- Sve je već ugovoreno i ona treba da se preseli u Beograd. Sa tim se slaže i Marija, prvi put. Znate koliko je Miljani bitno šta joj majka kaže, a ovo sad je gotova stvar. Oni žele da dete raste zajedno sa ocem i majkom i kažu da će tako biti najbolje za malog Željka. Inače, oni su se dogovoroili da se vere, a kada se Ivan bude razveo, postoji mogućnost i da se venčaju. U svakom slučaju, oni ovih dana intezivno rade i na proširenju porodice - priča izvor za Skandal.

Međutim, s druge strane, dobro upućeni u celu situaciju kažu da Ivan želi da što više vremena provodi sa svojim sinom, ali ipak sve ovo s Miljanom je osveta za Jelenu. Naime, Jelena Ilić ne krije da ne podnosi Miljanu Kulić. Mnogo ružnih stvari je pričala o njoj a to joj Miljana nije zaboravila i pošto Ivan misli da se tu osećanja nisu potpuno ugasila, on želi da je tako nervira.

Foto: ATA images, ST/Vladimir Lukić

Miljana Kulić i Ivan Marinković

 

- On zna koliko je Jelena alergična na Miljanu, a ubeđen je u to da ga, na neki način, još voli i zbog toga želi da je nervira. Zato je i ostao u Nišu, pognuo glavu i pomirio se s Kulićima. On je svašta o njima pričao, ali je sve to sada zaboravio. Njemu je bitna Jelenina reakcija jer misli da ona još gaji osećanja prema njemu. Pa pogledajte šta mu je ona uradila u rijalitiju, ostavila ga je i prevarila na njegove oči. Ovo će na neki način biti njegova osveta - priča jedan od zadrugara koji moli da se ime ne spominje za Skandal. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading