HAOS U NIŠU! Nakon POMIRENJA, Miljana objavila sve snimke Ivana Marinkovića kako se ZAISTA ophodi prema sinu Željku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Ivan Marinković napravili veliko slavlje u Nišu!

HAOS U NIŠU! Nakon POMIRENJA, Miljana objavila sve snimke Ivana Marinkovića kako se ZAISTA ophodi prema sinu Željku!

Foto: Instagram.com

Poznati bivši učesnici rijalitija "Elita", Miljana Kulić i Ivan Marinković, nedavno su proslavili rođendan svom nasledniku Željku Kuliću. Ova porodična proslava bila je obeležena prisustvom brojnih prijatelja i porodice, a slavljenik je uživao u pažnji svojih roditelja i gostiju.

Na Instagram profilima ove javne ličnosti mogli smo videti snimke i fotografije sa proslave, gde se vidi veselo društvo i emotivni trenuci sa malenim Željkom. Kroz objave na društvenim mrežama, Miljana i Ivan su podelili deo radosti sa svojim pratiocima, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.


Ovo nije prvi put da su Miljana Kulić i Ivan Marinković privukli medijsku pažnju. Njihov odnos je bio predmet brojnih spekulacija, a javnost je bila svedok njihovih burnih emotivnih turbulencija. Međutim, nakon izlaska iz rijalitija "Elita", ova medijski eksponirana ličnost su zakopali ratne sekire i posvetili se porodičnom životu.

Nakon turbulentnog perioda u rijalitiju, gde su Miljana i Ivan bili u centru pažnje javnosti zbog svojih burnih odnosa, javnost je sa oduševljenjem prihvatila vest da su odlučili da se posvete porodičnom životu i da zakopaju sve nesuglasice.

Ovaj preokret u njihovom odnosu nije prošao neprimećeno, a njihovi pratioci su bili iznenađeni ovom promenom. Porodična idila koju su stvorili nakon izlaska iz rijalitija postala je predmet interesovanja medija, ali su Miljana i Ivan uspeli da sačuvaju privatnost svoje porodice i da se fokusiraju na svoju zajedničku budućnost.

Na njihovim Instagram profilima često možemo videti emotivne objave posvećene njihovom sinu Željku, gde izražavaju duboku ljubav i posvećenost porodičnom životu. Ove objave su izazvale simpatije javnosti, koja je sa oduševljenjem pratila njihovu transformaciju iz medijskih ličnosti sa rijaliti scene u posvećene roditelje.

Proslava rođendana malenog Željka bila je još jedan trenutak koji su Miljana i Ivan podelili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, pokazujući da je porodica uvek na prvom mestu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading