OBJAVLJEN DOKAZ O KULIĆIMA I MARINKOVIĆU: Marija i Miljana više ne mogu ništa da sakriju - DOKAZ šta se dešava u Nišu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić objavila sliku sa Ivanom Marinkovićem!

OBJAVLJEN DOKAZ O KULIĆIMA I MARINKOVIĆU: Marija i Miljana više ne mogu ništa da sakriju - DOKAZ šta se dešava u Nišu!

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković, bivši učesnik rijaliti programa, već nekoliko dana boravi u Nišu, tačnije kod porodice Kulić. Tokom svog boravka, Ivan je posvećen provođenju vremena sa Željkom Kulićem, sinom porodice Kulić, a prati ih i Miljana Kulić. Ova neobična poseta privukla je pažnju javnosti, a sada je Marija Kulić, Željkova baka, podelila fotografiju sa ručka na kojem su zajedno uživali.

Ivanov boravak u Nišu izazvao je brojne spekulacije i interesovanje javnosti. Očigledno je da je njegova poseta porodici Kulić nešto što je iznenadilo mnoge, a posebno je zanimljivo to što je Ivan u društvu Miljane Kulić, sa kojom je imao turbulentan odnos tokom učešća u rijaliti programima.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković sa Marijom Kulić i sinom Željkom na kafi

 


Marija Kulić je na društvenim mrežama podelila fotografiju sa ručka na kojem su zajedno uživali. Na slici se vidi Ivan Marinković, nasmejan i opušten, kako sedi pored Željka Kulića, dok sa druge strane stola sedi i Marija Kulić. Očigledno je da su svi prisutni uživali u prijatnoj atmosferi i razgovoru tokom ručka.

Ova neočekivana slika privukla je pažnju javnosti i izazvala brojne komentare na društvenim mrežama. Mnogi su iznenađeni ovim neočekivanim okupljanjem i izražavaju svoje spekulacije o prirodi odnosa između Ivana Marinkovića i porodice Kulić.


Otkako je Ivan stigao u Niš, javnost aktivno komentariše svaki njegov korak i svaki detalj koji se pojavi na društvenim mrežama. Mnogi se pitaju šta je razlog njegovog boravka kod porodice Kulić i kakav je tačno odnos između njega i Miljane Kulić, s obzirom na njihovu burnu prošlost.

Ova poseta definitivno je izazvala interesovanje javnosti, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, Ivan uživa u društvu porodice Kulić i provodi kvalitetno vreme sa Željkom. Ostaje da vidimo da li će se pojaviti još informacija o ovom neobičnom susretu i kakav će biti ishod Ivanovog boravka u Nišu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading