IVAN MARINKOVIĆ U ZAVOJIMA! Zbog povrede totalno onesposobljen, niko ne zna kako je došlo do ovoga!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković se oglasio nakon posete lekaru.

IVAN MARINKOVIĆ U ZAVOJIMA! Zbog povrede totalno onesposobljen, niko ne zna kako je došlo do ovoga!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

Ivan Marinković zabrinuo je brojne pratioce uznemirujućom fotografijom iz bolnice. Najpre je otkrio šta mu se dogodilo, a potom se oglasio iz klinike, gde je otišao da sanira povredu:

- Ovako izgleda polomljeni prst - napisao je Ivan Marinković uz fotografiju, a odmah je usledilo novo oglašavanje, nakon što su mu lekari sanirali povredu.

Republika

Foto: Instragram Printscreen

Ivan Marinković

- Narednih osam nedelja - napisao je Ivan uz novu fotografiju slomljenog prsta.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ivan Marinković

Podsetimo, bivši učesnik rijalitija "Elita 7" Ivan Marinković svojevremeno je u Beloj kući izjavio da se "najviše vole druga žena i prvo dete". O ovoj izjavi je razgovarao sa advokatom i psihoterapeutom. Ivan je bio u braku sa Gocom Tržan, sa kojom je dobio ćerku Lenu. Potom je dobio vanbračnog sina Željka Kulića sa Miljanom Kulić, a kasnije je oženio Jelenu Ilić, od koje se razvodi jer ga je prevarila u rijalitiju.

- Druga žena se više voli, ali i prvo dete. Ova moja rečenica možda i nema smisla, ali sam ja možda podržao u tom trenutku nekoga ko mi je jako bitan. Svaka rupa nađe zakrpu, mi nalazimo partnera po sopstvenom ukusu. Ne mogu nikad da volim više ćerku ili sina, volim ih podjednako, a drugu ženu sam hteo da izdignem svojom izjavom - rekao je Marinković, a zbog ove izjave našao se u centru skandala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading