SMRTNI SLUČAJ RAZORIO ANELI AHMIĆ: Težak dan za učesnicu Elite, ne zna kako će dalje bez njega!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić zapomaže na sav glas zbog pokojnog oca.

SMRTNI SLUČAJ RAZORIO ANELI AHMIĆ: Težak dan za učesnicu Elite, ne zna kako će dalje bez njega!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić nedavno je podelila emotivnu fotografiju na svom Instagram profilu, izražavajući tugu i nedostatak prema nekome. Uz pesmu Dina Merlina "Nedostaješ", Aneli je svojim pratiocima stavila do znanja da je poseban dan tuge za njenu porodicu. Ova aktivnost na društvenim mrežama dolazi nakon što je Aneli nedavno držala lajv na TikToku, gde je odgovarala na pitanja svojih pratioca.

Ona se danas oglasila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i sa svojim pratiocima podelila fotografiju pokojnog oca i uputila dirljive reči, ali i stihove na koje niko ne ostaje ravnodušan.

- Fališ mi - napisala je Aneli i uz pesmu Dina Merlina "Nedostaješ".

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić je svojom otvorenošću na društvenim mrežama privukla pažnju javnosti, pokazujući svoju emotivnu stranu i izražavajući tugu i nedostatak na javnom profilu. Njen nedavni lajv na TikToku takođe je izazvao interesovanje, posebno iznenađenje izazvano njenim otkrićem o planovima za eventualni ulazak u narednu sezonu rijalitija.

- Aneli do početka rijalitija gleda da postane najbolja verzija sebe. Ona je već pričala o tome šta ne bi više nikad pokazala u rijalitiju, odnosno koje slabosti. Kaže da ne bi dozvolila da je iko gazi, a kako je Asmin urnisao mesecima i njenu sestru Situ i nju, one su sada kao zapete puške da se publici prikaže ko je on u stvari. Aneli čak priča da Stanija Dobrojević, s kojom je Asmin već duže vreme u vezi, nema pojma o tome ko je on zapravo, pa tako tvrdi da je pitanje da li će da ostane s njim nakon što bude saznala sve ono što dobro krije jer je, po njenim rečima, veliki manipulator - govori izvor blizak Ahmićevoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading