ANELI AHMIĆ ZAVRŠILA KOD DOKTORA PRED VEČERAŠNJU EMISIJU! Procurila fotografija sa klinike, fanovi je zatrpavaju porukama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je zabrinula najbliže novom objavom.

ANELI AHMIĆ ZAVRŠILA KOD DOKTORA PRED VEČERAŠNJU EMISIJU! Procurila fotografija sa klinike, fanovi je zatrpavaju porukama!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić

Uroš Stanić, učesnik rijalitija "Elita", i nakon završetka šoua i dalje privlači pažnju javnosti. Poslednja objava na njegovom profilu na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju, budući da se na fotografijama vidi anestezija, nakon čega je takmičar imao intervenciju.  Uroš je odlučio da koriguje svoje usne i još nešto na licu, što je izazvalo različite reakcije među njegovim pratiocima.

Pored Uroša, i Aneli Ahmić, još jedan učesnik "Elite", takođe se podvrgla određenim korekcijama. Fotografije Aneline transformacije takođe su privukle veliku pažnju javnosti, a detalji o tome šta je tačno promenila na svom izgledu za sada ostaju nepoznati.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli Ahmić i Uroš Stanić

Nakon što su fotografije transformacija učesnika "Elite" postale javne, društvene mreže su preplavljene različitim reakcijama. Dok jedni izražavaju podršku učesnicima u odluci da promene nešto na svom izgledu, drugi izražavaju svoje mišljenje o trendu korekcija i estetskih zahvata u današnjem društvu.

Uroš Stanić i Anela Ahmić nisu prvi koji su odlučili da promene nešto na svom izgledu, a verovatno neće ni poslednji, budući da se estetski zahvati sve češće povezuju sa sticanjem popularnosti i uticaja na društvenim mrežama. Slađa Lazić takođe je promenila lični opis po izlasku iz "Elite", a kako je i sama otkrila, ovo je tek početak njene transformacije, pa nije isključeno da će nas ponovo iznenaditi fotografijom sa operacionom stola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoka

14.08.2024 14:14

Kad moze prasko, budjolina, sutlijas i strandja zasto ne bi i oni