IVAN MARINKOVIĆ DOBIO OPOMENU! Procurio snimak sa kamere, ONE mu podmetnule ZAMKU! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković ni ne sluti šta se dešava!

IVAN MARINKOVIĆ DOBIO OPOMENU! Procurio snimak sa kamere, ONE mu podmetnule ZAMKU! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković

Prošle noći društvo iz rijalitija ,,Elita 7" napravilo je haos u noćnim klubovima prestonice. Naime, Uroš Stanić sa svojim drugaricama Žanom Omniom i Aneli Ahmić izašao je u noćni provod, a snimak iz automobila zapalio je društvene mreže. 

Žana i Aneli rešili su da isprovociraju Ivana Marinkovića, te su snimili video u kom mašu sa bananom, uz dečju pesmu ,,Majmuni". Naime, Aneli i Žana su mahale bananom, dok su slušale pesmu. 

Ceo snimak pogledajte u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Poznato je da su Žana i Ivan tokom boravka u rijalitiju ,,Elita 7" imali žestoke svađe i okršaje, a sve je dodatno eskaliralo tokom finalne noći, kada je Omnia prišla Marinkoviću i uhvatila ga za polni organ, nakon čega je on počeo da provocira njenog bivšeg supruga i dobacivao im sve vreme uvrede. 

Sukob Žane i Ivane traje mesecima unazad, međutim, sada je došlo do brutalnih prozivki, naročito kada je Marinković prišao starletinom bivšem suprugu Bobancu, kog je počeo da psuje. Marinković se tu nije zaustavio, te je Bobancu, Žaninom bivšem poručio da će ga prijaviti za navodne pretnje, a potom ga je starleta uhvatila za polni organ. 

- Moram da me odere kao mačku - rekao je Ivan, a potom se Žana umešala:

- Bobanac je gospodin čovek, a ovo je Ivančica indijanac! Indijanac!

- Evo da kažem ja Bobancu da mi p*puši k*rac! Idem u policiju da te prijavim - pretio je Ivan, a potom ga je Žana uhvatila za polni organ.

Njih dvoje su počeli da se psuju i provociraju, nakon čega je hitno reagovalo obezbeđenje, a Ivan je uveden u studio kako ne bi više dolazilo do sukoba. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lena

18.08.2024 16:45

Kakva je ova napumpana Zana ne zna recenicu sklopiti kako je nije sramota stalno o je pijana ko letva.Dok je bila u rijalitiju nije vadila cigaretu ni flasu iz usta,kao vampir se oblaci.Koga je nasla neznam iz kog razloga Ivana da provocira verovatno je htela da se kresne sa njim ali je nije primecivao.A i ko bi nju,samo ko je dobro nacvrcan.Prosle sezone uhvatila onog decka da se sa njim vrse.od tada pukka skroz cim je nogirao.