SPREMA SE DA POSTANE TATA! Slavi se i nazdravlja u domu Nenada Aleksića, svi čekaju NOVOSTI O BEBI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika radost u reperovom novom stanu u Zemunu!

SPREMA SE DA POSTANE TATA! Slavi se i nazdravlja u domu Nenada Aleksića, svi čekaju NOVOSTI O BEBI!

Foto: Shutterstock, ATA images

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović odavno su u središtu pažnje javnosti, i to ne samo zbog svoje emotivne veze koja je postala poznata kroz rijaliti "Elita", već i zbog njihovog svakodnevnog života nakon završetka pomenutog šou programa. Njihova veza je konstantno u fokusu medija i obožavalaca, koji prate svaki njihov korak i emotivne trenutke.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Miona i Ša

Danas je Ša podelio zanimljiv trenutak sa svojim pratiocima na Instagramu, gde je otkrio da on i Miona imaju poseban razlog za slavlje. Putem svog profila na Instagramu, na jednom od storija, reper je pokazao da im je u posetu stigao bratanac. Ponosni stric je nazdravljao sa mališanom - reper je konzumirao sok, a mali gost mleko, što je dodatno naglasilo koliko su u ovom trenutku srećni i uzbuđeni zbog toga što vreme provode zajedno. Ovaj trenutak je dodatno podgrejao sumnje da se reper polako sprema za ulogu oca, a nema sumnje da će mu ova uloga fino leći, te svi čekaju novosti o bebi.

Foto: instagram.com/nenad_aleksic_sha

Ša

Ova radost se nadovezuje na nedavni veliki razlog za slavlje u reperovom životu. Naime, Aleksićev brat Peđa je nedavno postao otac po četvrti put. Peđa je dobio sina, kome su roditelji dali ime Nikola. Ša je sa velikim oduševljenjem podelio ovu srećnu vest sa nama, naglašavajući koliko je uzbuđen i srećan zbog dolaska novog člana porodice.

- Upravo krećem kod brata! Dobio je sina, a zove se Nikola - rekao je 23. jula reper za portal Republika.

Ova izjava pokazuje koliko je Ša posvećen svojoj porodici i koliko mu je važan svaki trenutak koji može da podeli sa svojim najbližima. Svi ovi događaji dodatno pojačavaju osećaj sreće i ispunjenosti u životu ovog poznatog repera i njegove partnerke Mione.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading