ANITA STANOJLOVIĆ ZAVRŠILA U SUZAMA! Pobednicu nakon emisije "Narod pita" OVO ZATEKLO NA KUĆNOM PRAGU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogla da veruje svojim očima!

ANITA STANOJLOVIĆ ZAVRŠILA U SUZAMA! Pobednicu nakon emisije "Narod pita" OVO ZATEKLO NA KUĆNOM PRAGU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović

Aktuelna pobednica rijalitija "Elita", Anita Stanojlović, postigla je značajan trijumf i osvojila srca čitavog auditorijuma, a interesovanje za njen privatni život i vezu sa Anđelom Rankovićem ne jenjava. Nakon što je pobedila u rijalitiju i osvojila nagradu od 100.000 evra, Anita je donela važnu odluku da započne novi životni pravac i potpuno se transformiše. Ova odluka uključivala je ne samo promene u njenom životnom stilu, već i značajne estetske korekcije na njenom licu i telu.

Foto: printskrin pink tv

Anita Stanojlović u emisiji "Narod pita"

Odmah nakon napuštanja rijalitija, Anita je krenula sa serijom estetskih intervencija. Pored korekcija na licu koje su uključivale različite procedure za poboljšanje njenog izgleda, poput facijalnih tretmana i botoksa, posvetila je pažnju i sređivanju kose i noktiju. Anita je započela individualne treninge kako bi unapredila svoju fizičku kondiciju i postigla željene rezultate. Ova posvećenost promenama i novom izgledu očigledno je urodila plodom, jer su rezultati postali vidljivi, a Anita po svedočenju čitave publike nikad nije izgledala bolje i zadovoljnije, a nakon sinoćnog Anitinog sinoćnog gostovanja u emisiji "Narod pita", društvene mreže su se doslovno zapalile. Svi su komentarisali njen izgled, kao i stvari koje je iznela u pomenutoj emisiji.

 

Danas je Anita na svom Instagram profilu podelila emotivne fotografije koje prikazuju brojne poklone koje je primila od armije svojih fanova. Pokloni su pristigli na njenu kućnu adresu i među njima su se našli različiti darovi, uključujući mnoštvo slatkiša koji su bili upakovani u elegantnim kutijama i kesama, čime su se istakli u gomili drugih poklona. Takođe, primila je komade skupocenog nakita, uključujući srebrne ogrlice, narukvice, i naušnice, koji su bili pažljivo zapakovani u luksuznim kutijama sa elegantnim detaljima. Pored toga, Anita je dobila ogromne bukete ruža u različitim bojama, od klasičnih crvenih do nežnih roze i bele, koji su se nalazili u velikim pakovanjima i stvarali impresivan vizuelni dojam. Ovi pokloni naterali su Aniti suze radosnice, što je jasno pokazalo koliko je dirnuta podrškom i ljubavlju svojih obožavalaca. Njen Instagram profil sada je prepun fotografija koje svedoče o njenom novom izgledu i oduševljenju koje oseća zbog pažnje koju je dobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading