BEBICA ISTETOVIRAO TEODORIN LIK PREKO CELE RUKE! Porodica se hvata za glavu, ne veruju šta je sebi učinio!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica je šokirao javnost novim snimkom, kojim je fanove obavestio da je zauvek sebe odlučio da veže za Teodoru.

BEBICA ISTETOVIRAO TEODORIN LIK PREKO CELE RUKE! Porodica se hvata za glavu, ne veruju šta je sebi učinio!

Foto: instagram.com/printscreen

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

Bivši učesnik rijaliti programa "Elite", Nenad Macanović poznatiji kao Bebica, izazvao je veliku pažnju javnosti kada je istetovirao lik svoje devojke Teodore Delić na svojoj ruci.

Nenad Macanović, poznatiji kao Bebica, stekao je popularnost kao učesnik rijaliti programa "Elite", gde je publiku osvojio svojim šarmom i harizmom. Tokom boravka u vili, Bebica je upoznao Teodoru Delić, sa kojom je započeo romansu pred kamerama. Njihova ljubavna priča je privukla pažnju gledalaca, a njihova veza nastavila se i nakon završetka rijalitija.

Nakon završetka "Elite", Bebica je odlučio da trajno obeleži svoju ljubav prema Teodori istetovirajući njen lik na svojoj ruci. Ovaj gest pokazuje dubinu emocija koje Bebica oseća prema svojoj devojci, ali i predstavlja javni pokazatelj njihove ljubavi.

Dok su neki podržali Bebicin čin kao romantičan i odan gest, drugi su izrazili svoje rezerve prema ovakvoj vrsti javnog izražavanja ljubavi. Ipak, nije se moglo poreći da je Bebicin potez izazvao pažnju i raspravu na društvenim mrežama i među ljubiteljima rijaliti programa.

Inače, bivša učesnica Elite Teodora Delić navodno je rešila da istopi filere u usnama, jer u poslednje vreme, otkako je u spoljnom svetu, ljudi ne prestaju da joj pričaju da ih smanji.

Naime, Delićka nije osoba koja preterano sluša komentare drugih, kada je njen život u pitanju, ali ovo je zastupljeno u tolikoj meri, da je i njoj postalo opterećujuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dr

14.08.2024 16:59

Strašno kakav debil