GOLA MILENA KAČAVENDA BLOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE EKSPLICITNOM FOTOGRAFIJOM! Ove scene gledate na sopstvenu odgovornost!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija Milene Kačavende zapalila internet.

GOLA MILENA KAČAVENDA BLOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE EKSPLICITNOM FOTOGRAFIJOM! Ove scene gledate na sopstvenu odgovornost!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša učesnica rijalitija "Elita" i desetoplasirana superfinalistkinja "Elite", Milena Kačavenda, oduvek je bila meta napada svojih cimera zbog svog izgleda. Međutim, i pored brojnih kritika, ona je uvek zračila samopouzdanjem i humorom, često se šaleći na svoj račun. Sada, sa svojih 48 godina, ona pokazuje da izgleda bolje nego ikada.

Na njenom Instagram profilu nedavno se pojavila fotografija iz jednog salona za ulepšavanje u Beogradu, na kojoj leži na stolu i radi čuvenu endosferu. Ova neinvazivna procedura za oblikovanje tela i uklanjanje celulita postala je popularna među mnogim poznatim ličnostima, a Milena je svojom fotografijom još jednom pokazala da je spremna da podeli svoje metode održavanja mladolikog izgleda sa svojim pratiocima.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milena Kačavenda

 

 

Iako su je mnogi cimeri nazivali babom, Milena je pokazala da je samopouzdanje ključ lepote. Ona je uvek bila autentična i otvorena, te je svojim stavom i izgledom inspirisala mnoge žene da se osećaju dobro u svojoj koži bez obzira na godine.

Podsetimo, "Kuma internacionale" skinula se u kupaći kostim i slikala pored bazena, a njena objava je usijala društvene mreže. Ona je ovom prilikom zauzela i izazovnu pozu, pa se fotkala iz ugla iz kog će njene obline najbolje doći do izražaja.

Njen humor i sposobnost da se našali na svoj račun, kao i da se izbori sa kritikama, predstavljaju pravu umetnost samopouzdanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading