KAČAVENDA HITNO OTIŠLA NA REHABILITACIJU: Napustila Beograd, otkriveno u kakvom je stanju sada!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda je hitno napustila Beograd.

KAČAVENDA HITNO OTIŠLA NA REHABILITACIJU: Napustila Beograd, otkriveno u kakvom je stanju sada!

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivša takmičarka ,,Elite 7" Milena Kačavenda po završetku rijalitija se totalno povukla iz javnosti. Ona je otkrila da se nalazi van Beograda, na jednoj vikendici, gde pokušava da s eopusti i oporavi od velike tragedije koja je zadesila. 

Naime, Milena je tokom rijalitija ,,Elita 7" saznala da joj je majka u teškom stanju, nakon čega napušta imanje u Šimanovcima, a samo nekoliko dana kasnije joj je produkcija prenela informaciju da je preminula. Izvor za portal Republika otkriva nam kako se Milena bori sa tugom. 

- Mileni je potreban veliki oporavak, ona se ljudski držala i borila unutra, ali nju niko ne zna van kamera. Ona je veoma ranjiva i kada se završio rijaliti nju je sve stiglo što se desilo oko mame... Danima je plakala, valjda joj je trebalo da oseti potpuno tu bol, jer ona tamo nije imala vremena, zbog svih napada na nju, nije mogla da pati i tuguje, sećate se da su je čak napadali da ni ne žali kako treba - započinje izvor za Republiku i nastavlja:

- Ona je otišla van Beograda, gde se odmara, jer joj je stvarno potrebno da bude u prirodi, sa svojim mislima, da se dovede u onu staru Milenu, izgubila je snagu, porodica, sinovi su joj velika podrška i preponosni su na nju, jer je pokazala da ima stav, da ima petlju i da ide tamo gde drugi možda i ne smeju. Takva je ona po prirodi, ali joj je potrebno samo vreme da dođe sebi, da se ne oseća loše više - završava izvor za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading