KAČAVENDA SE SASTALA SA ČLANOM PRODUKCIJE VAN PINKA: Uhvaćeni na TAJNOM PREGOVORU, svi detalji isplivali na videlo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda se tokom dana našla sa članom produkcije, te su se prepustili uživanju!

KAČAVENDA SE SASTALA SA ČLANOM PRODUKCIJE VAN PINKA: Uhvaćeni na TAJNOM PREGOVORU, svi detalji isplivali na videlo!

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivši takmičar rijalitija "Elita 7", Marko Đedović, izazvao je pažnju javnosti kada je odlučio da provede dan na masaži sa svojom bivšom cimerkom iz rijalitija, Milenom Kačavendom. Njihov susret je zabeležen na snimku koji su oboje podelili na svojim Instagram profilima, što je izazvalo brojne reakcije među fanovima.

Đedović se skinuo, dok je Milena imala tretman lica za zatezanje i uglađavanje kože, čime je ostala pozitivno iznenađenja. 

Foto: Instagram.com

Marko Đedović i Milena Kačavenda u salonu za lepotu

Podsetimo, prošle noći Milena Kačavenda bila je gost u emisiji ,,Narod pita", gde je imala žestoke rasprave sa Ivanom Marinkovićem tokom cele večeri. 

Sa druge strane, Marko Đedović posetio je Mionu Jovavnoić i Nenada Aleksića Ša u stanu u Zemunu. Đedović je iskoristio priliku, te ga je Ša ošišao, budući da je poznato da se Aleksić bavio frizerskim poslom. 

Podsećanja radi, bivši takmičari rijalitija "Elita" Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović nedavno su otvorili vrata svog stana u Zemunu da bi pokazali javnosti svoju oazu mira i ljubavi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- 140 i nešto hiljada, to je bez opremanja... Dosta! Nemamo ovde televizor jer hoćemo ovde samo da spavamo, da napunimo baterije... Ovde je za sada studio, treba još da se opremi - rekao je Ša u emisiji "Premijera vikend-specijal".

- Osećam se kao kod kuće, kako ne - priznala je Miona.

- Ja sam je to pitao, rekla je da jeste, prvi smo koji su kročili u ovaj stan, krenuli smo u ovo zajedno  - otkrio je reper.

- Nemamo rasprave zaista, to su mala ljubomorisanja, to traje dva minuta. Nije ko je kriv, malo on meni, malo ja njemu. Ja sam ljubomorna jako, samo to ispoljavam na drugačiji način - zaključuje Jovanovićeva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading