ZOLA ZADAO POSLEDNJI UDARAC MILJANI! Neviđena skandalčina, zbog ovih reči KULIĆEVA ĆE ČUPATI KOSU S GLAVE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reagovao nakon zvaničnog pomirenja Miljane i Ivana!

ZOLA ZADAO POSLEDNJI UDARAC MILJANI! Neviđena skandalčina, zbog ovih reči KULIĆEVA ĆE ČUPATI KOSU S GLAVE!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, M.P./ATAImages

Lazar Čolić Zola, bivši učesnik rijalitija "Elita 7", ponovo je izazvao veliku pažnju svojih pratilaca na Instagramu sa novim kontroverznim objavama. Tokom poslednjih dana, Zola se intenzivno oglašava iz Crne Gore putem društvenih mreža, postavljajući intrigantne poruke koje su podstakle brojne reakcije.

Pre nekoliko dana, Zola je na svom Instagram storiju podelio emotivnu poruku u kojoj je izrazio osećaj izdaje. U svojoj objavi je napisao:

Foto: M.P./ATAImages

Zola

- Izdali su me mnogi. Ja njih nisam. Lagali su me mnogi. Ja njih nisam. Varali su me mnogi. Ja njih nisam. Ponižavali su me mnogi. Ja njih nisam. Na kraju su me opet tražili, ja njih nisam - napisao je bivši rijaliti takmičar, a ove reči su izazvale veliku pažnju i razne interpretacije među njegovim pratiocima, a mnogi su pretpostavili da se ova poruka odnosi na Miljanu Kulić.

Naime, Miljana je nedavno obnovila vezu sa Ivanom Marinkovićem, ocem njenog sina Željka, s kojim je sada nerazdvojna. Pojavile su se spekulacije da Miljana i Ivan planiraju da uđu zajedno u novu sezonu rijalitija, što je dodatno zaintrigiralo Zolu.

U svetlu tih događaja, Zola je odlučio da se ponovo oglasi na svom Instagram profilu, ali ovoga puta sa drugačijim tonom. U svojoj najnovijoj objavi je napisao:

Foto: instagram.com/zola_je_

Zola

- Nije važno ono što je bilo - napisao je Zola na pomenutoj društvenoj mreži, uz prateću melodiju koja sugeriše da možda želi da ostavi prošlost iza sebe i krene dalje. Ovaj potez je dao naslutiti da bi mogao biti spreman za novi početak i da se fokusira na budućnost, bez obzira na prošle konflikte i probleme.

Da li Lazar Čolić Zola zaista planira da okrene novi list i započne novu fazu svog života, ostaje da se vidi u narednom periodu. Ovaj razvoj događaja svakako će biti zanimljiv za sve njegove pratioce i ljubitelje rijalitija.

Inače, Kulićeva je nedavno dobila poruku da joj Zola sprema haos i osvetu.

- Gledala sam onog kanja Ivicu i Cara na TikToku i pazi se, Zola i on ti spremaju nešto iza leđa. Ivica je rekao Caru da su Zola i on nešto spremili, samo se boje da to neko neće pokvariti, a sigurno je mislio na tebe - glasila je poruka koju je Miljana dobila, a koju je potom podelila putem storija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading