ISPLIVALE VRELE FOTKE VODITELJA "ELITE" NA JAHTI! Ovu stranu Darka Tanasiejvića još nismo imali prilike da vidimo! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vilice popadale od prizora!

ISPLIVALE VRELE FOTKE VODITELJA "ELITE" NA JAHTI! Ovu stranu Darka Tanasiejvića još nismo imali prilike da vidimo! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Darko Tanasijević

Popularni voditelj "Elite", Darko Tanasijević, privukao je pažnju javnosti svojim nedavnim odmorom u Hrvatskoj. Ovaj šarmantni voditelj, poznat po svojoj duhovitosti i sposobnosti da izvuče tajne od učesnika rijalitija, odlučio je da se odmori i napuni baterije na prelepim hrvatskim plažama.

 

 

Vrele fotografije s plaže i jahte

Jedna od slika koja je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama bila je ona na kojoj se Darko opušta na plaži, noseći samo kupaće gaće. Ova slika izazvala je reakcije obožavalaca, a nekoliko dana kasnije, Tanasijević je objavio još jednu sliku - ovog puta sa jahte, u kupaćem šorcu, uživajući u prelepom pogledu na more.

Ove fotografije nisu samo privukle pažnju zbog lepote pejzaža, već su i otkrile da popularni voditelj itekako vodi računa o svom izgledu.

 

 

Reakcije obožavalaca

Fanovi su brzo reagovali na objave Darka Tanasijevića, ostavljajući brojne komentare sa pozitivnim reakcijama i komplimentima. Njegova harizma i samopouzdanje su očigledno doprineli tome da postane omiljeni voditelj široj publici.

Želja za privatnošću

Iako je Tanasijević podelio delić svog odmora sa javnošću, jasno je da ipak želi da zadrži određenu dozu privatnosti. Ovaj odmor u Hrvatskoj pružio mu je priliku da se opusti i uživa van radnog okruženja, a njegove objave na društvenim mrežama pokazale su da zna kako da uživa u životu.

Darko Tanasijević je svojim odmorom u Hrvatskoj pokazao da ume da napravi ravnotežu između svog javnog i privatnog života. Njegove vrele fotografije s plaže i jahte izazvale su pažnju javnosti, ali su istovremeno otkrile i njegovu opuštenu i samouverenu stranu koja je privukla simpatije obožavalaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading