GROBLJEM ODZVANJALI JANJUŠEVI JAUCI! Sanja da je sa pokojnim BRATOM, ova scena ledi krv u žilama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuševa objava kida dušu!

GROBLJEM ODZVANJALI JANJUŠEVI JAUCI! Sanja da je sa pokojnim BRATOM, ova scena ledi krv u žilama!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com, Republika

Bivši košarkaš i učesnik rijalitija "Elite", Marko Janjušević Janjuš, doživeo je tešku porodičnu tragediju tokom boravka u Beloj kući. Naime, njegov rođeni brat Mihailo izvršio je samoubistvo vešanjem, ostavljajući iza sebe neizmernu tugu i bol. Ova potresna vest je duboko uzdrmala Janjuša i njegovu porodicu, te je on napustio rijaliti kako bi bio uz svoje najbliže i preboleo ovu strašnu tragediju.

Izuzetno teško pogođen gubitkom brata, Janjuš je ipak pronašao snagu da se vrati u rijaliti i nastavi sa učešćem u takmičenju. Iako je tuga zbog gubitka neprestano prisutna, Janjuš je uspeo da se izbori sa svojim emocijama i da se fokusira na takmičenje. Njegova odlučnost i snaga su ga čak odvele do velikog superfinala, gde se borio sa protivnicima uprkos unutrašnjem bolu.

Nakon povratka iz rijalitija, Janjuš se često oglašavao na svom Instagram profilu, izražavajući tugu i sećanje na svog preminulog brata. Međutim, njegova najnovija objava izazvala je posebno snažne emocije. Marko je podelio fotografiju sa Mihailovog groba, uz dodatak pesme "Još uvek sanjam da smo zajedno" pokojnog Tošeta Proeskog. Ova objava je dodatno potresla njegove pratioce i raznežila mnoga srca.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

Ova tužna priča ističe važnost podrške u teškim trenucima, kao i snagu ljudskog duha da se izbori sa najdubljim bolom. Marko Janjušević Janjuš je primer hrabrosti i izuzetne snage volje koja mu je pomogla da se suoči sa nezamislivim gubitkom i nastavi dalje, noseći se sa tugom, ali i čuvajući sećanje na svog brata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading