STANISLAV PRIREDIO MIONI BOLAN ŠAMAR REALNOSTI! Pustio u javnost INTIMNI snimak, ovo će joj upropastiti vezu sa Ša!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović sada može samo da gleda i pati.

STANISLAV PRIREDIO MIONI BOLAN ŠAMAR REALNOSTI! Pustio u javnost INTIMNI snimak, ovo će joj upropastiti vezu sa Ša!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Vlada LUKIĆ

Nakon što su letovali u Crnoj Gori, Maja Marinković i Stanislav Krofak su odlučili da nastave svoj odmor, ali na drugoj destinaciji. Naime, danas su fanove obradovali novim, zajedničkim snimkom iz kreveta, a kada su spomenuli Selce, njihovi pratioci su dodatan šok doživeli.

Naime, Miona Jovanović, Stanislavova bivša devojka, izdvaja to mesto kao jedno od najlepših gde ju je ikada Stanislav odveo i planirala je tamo da se vrati, a Krofak je brže-bolje otišao sa novom devojkom.

Maja i Stanislav su se probudili, pa javili svojim pratiocima na Instagramu, blistajući od sreće zajedno, pa su svi zaključili da je par napokon uplovio u mirnu luku.

Maja i Stanislav su suočeni sa brojnim preprekama od samog početka njihove veze. Mnogi su im predviđali propast i nisu verovali u trajnost njihove ljubavi, ali su oni hrabro koračali napred, ne obazirući se na tuđa mišljenja. Njihov odnos je bio meta raznih spekulacija, ali su oni ostali fokusirani jedno na drugo, gradeći svoju vezu na osnovama iskrenog prijateljstva i međusobnog poštovanja.

 

 

Odmor u Crnoj Gori im je pružio priliku da se udalje od svakodnevnih obaveza i posvete jedno drugome. Svoje zajedničke trenutke su iskoristili da proslave svoju ljubav i stvore predivne uspomene na obali Jadranskog mora. Fotografije i video snimci koje su podelili sa svojim pratiocima svedoče o romantičnom begu od užurbanog života i o lepoti ljubavi koja ne jenjava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading