O GADOSTIMA MIONE JOVANOVIĆ PRIČA KOMPLETNA KUĆA: Maja prenela Stanislavu ŠOK informaciju, njemu se okrenuo želudac!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je uspela da zgrozi Stanislava.

O GADOSTIMA MIONE JOVANOVIĆ PRIČA KOMPLETNA KUĆA: Maja prenela Stanislavu ŠOK informaciju, njemu se okrenuo želudac!

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković ne prestaje da ponižava Mionu Jovanović, bivšu devojku Stanislava Krofaka, sa kojim je bila kratko u vezi. I dan-danas pokušava da privuče njegovu pažnju, pa u njegovom društvu konstantno "spušta" Mionu, kako bi sebe uzdigla u njegovim očima, iako joj to ne polazi za rukom.

Dok su ukućani obrazlagali razloge za pobedu u "Eliti", Maja je pred Stanislavom komentarisala Mioninu higijenu, pa ga razbesnela:

- Znaš šta ne mogu da shvatim? Ja sam žena, uvek sređena, doterana... Da ona (Miona) ode da se kupa sa šminkom, ne skine ni kad ide na bazen. Koji je to kompleks, je l' ona takva bila i napolju? - ispitivala je Maja Marinković Stanislava.

- Ne znam, Majo, nemoj me daviti, slušaj šta ljudi pričaju - odbrusio je Stanislav.

Maja je vrlo brzo dobila reč, pa otkrila zašto je ona zaslužila pobedu u ovom takmičenju:

- Vrlo jasno i konkretno, ovde sam šest godina i ovo mi je najbolja sezona. Nisam pokazala toliko loših osobina, bila sam iskrena i dobar komentator dok nisam ušla u ljubavni odnos. Odnos je bio normalan, imala sam par ispada, ali ne nešto strašno. Ja sam ovde šest godina, nisam lažno moralisala i gazila stavove. Ja nisam folirant, kad pogrešim stojim iza svojih postupaka. Ušla sam u odnos sa kulturnim dečkom, a to ćemo da nastavimo. Mislim da sam dosta loših stvari radila kao klinka, a sad kad sam matora koka, prvi put sam bila pribranija u određenim situacijama - pričala je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
istina

18.07.2024 18:05

" Koji je to kompleks, je l' ona takva bila i napolju? -maja ogovara mionu Stanislvu. A ona nema kompleks .. maja istina... vestacka kosa, nokti, obrve, jagodice, kapci, kose oci, usta ona pogana, zubi, vilica, grudi, dupe, bokovi...i ona prica o kompleksima. kamenjarka iz marinkove bare... djabe kreci...