ŠA POSLAO SNIMAK MIONE I ŠA NA DETALJNU ANALIZU! Otišao kod psihologa, pa dobio STRAVIČNE rezultate!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša morao da sazna istinu o Mioni i Stanislavu.

ŠA POSLAO SNIMAK MIONE I ŠA NA DETALJNU ANALIZU! Otišao kod psihologa, pa dobio STRAVIČNE rezultate!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nedavno su gostovali kod Milice Kemez, koja ih je propitala o svemu što se dešavalo tokom "Eliti", ali i nakon rijalitija, pa otkrila da će i astrolog i psiholog da daju svoj sud o njihovoj vezi.

- Baš da vidimo šta će psiholog reći - nasmejao se Ša.

- Ja se ne plašim ničega, sigurna sam - priznala je Miona Jovanović.

Gledaoce je iznenadilo Nenadovo priznanje da se, nakon Elite, potrudio da sazna šta je zapravo Miona rekla Stanislavu Krofaku u hotelu, kada su bili na medenom mesecu, pa je čak iskoristio program, ne bi li mogao da čuje da li je izgovorila "Ja te VO" ili "Ja te PO":

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

- Da li si pogledala klip gde si Stanislavu rekla ono "Ja te vo", šta je to bilo? - upitala je Mionu voditeljka Milica Kemez.

- Jesam, ali nisam mnogo analizirala - priznala je Miona.

- Ja sam pogledao. Rekla je "Ja te po", ubacio sam u onaj svoj program i čuo lepo da je rekla "Ja te po... ja te poznajem" - otkrio je Nenad Aleksić Ša.

Aleksić je obećao Mioni hit, najpre duet, kojim će pokoriti estradu, a Jovanovićeva je priznala da ide na časove pevanja, kako bi bila sigurnija na sceni, jer smatra da joj to nedostaje, dok će se Ša potruditi da joj prenese svo neophodno znanje. Sa porodicom je, kako je sama rekla, u korektnim odnosima, a Nenad im ništa ne zamera, s obzirom da su svašta mogli videti u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading