ANĐELA ŠPARAVALO POTRAŽILA POMOĆ STRUČNJAKA! Zbog ovoga morala da krene na terapiju, ima u svemu podršku porodice?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama se duže vreme odvijala...

ANĐELA ŠPARAVALO POTRAŽILA POMOĆ STRUČNJAKA! Zbog ovoga morala da krene na terapiju, ima u svemu podršku porodice?!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bivša učesnica rijalitija Elita Anđela Šparavalo rešila je da posle svega potraži pomoć stručnog lica, pa je, kako smo saznali, presekla i odlučila da odlazi kod psihologa. Ona je u dogovoru sa majkom i ostatkom porodice rešila da potraži pomoć stručnog lica kako bi prestala da ima košmare koji su vezani za rijaliti, a do sada joj dobro ide. To se desilo bez obzira na to što su i dalje među njima kod kuće zategnuti odnosi, te Anđela tek treba opet da povrati poverenje porodice posle svega što im je sa Bojanom Pavlović priredila. 

- Anđela je pričala dugo sa majkom i imala je veliku podršku, što joj od starta znači. Redovno sanja situacije koje je stresiraju, pa je tako skoro sanjala da se porodica raspada, te se budila u lokvi znoja, budila se plačući i tako dalje. Sada je sve mnogo bolje, a nastaviće da ide na seanse sve dok stvari ne budu kako treba - otkrio nam je izvor.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo

 

Podsećamo, Anđela Šparavalo, bivša učesnica rijalitija "Elita", narušila je odnose sa svojom porodicom kada je započela homos*ksualnu vezu sa Bojanom Pavlović. U video snimku koji je objavila, Anđela je ispričala da su ona i Bojana, nakon što su izbačene sa superfinalne žurke zbog incidenata, otišle u apartman. Dok je Anđela zaspala u tom apartmanu, Bojana je otišla u svoj rodni grad, Novi Sad.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

Nakon toga, javnost je saznala za prepiske u kojima Anđela traži pozajmicu novca od nepoznate osobe, obećavajući da će ga vratiti čim uzme nakit iz porodične kuće. Ona je objasnila da su ona i Bojana dogovorile da Anđela ode kod porodice u Aranđelovac, predstavi im da su raskinule, kako bi se ponovo zbližila sa roditeljima i uzela nakit koji bi kasnije prodala. Dok je ona planirala ovaj manevar, Pavlovićeva je čekala u Novom Sadu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
JA

10.08.2024 08:39

Ovoj devojci ni 5 lekara ne moze da pomogne, ona i dalje laze i folira, a ovog puta da bi dobila sazaljenje i pomoc roditelja….tezak slucaj !!!