ŠA KRIJE OD MIONE BOLEST S KOJOM SE BORI!? Objavljeni DOKAZI javno, otkriveno u kakvom je zdravstvenom stanju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavila komplikacija snimaka Nenada Aleksića Ša.

ŠA KRIJE OD MIONE BOLEST S KOJOM SE BORI!? Objavljeni DOKAZI javno, otkriveno u kakvom je zdravstvenom stanju!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

U emisiji "Narod pita" dosta se spekulisalo o problemu bivšeg takmičara rijalitija "Elita 7" Nenada Aleksića Ša. Naime, gledaoci su komentarisali uživo u programu da Ša ima problem s intimnom regijom, budući da je konstantno dodiruje, naročito u svađama s devojkom Mionom Jovanović

Sada su se na Instagram stranicama pojavile kompilacije Nenadovih dodira po genitalijama, koje možete videti u galeriji ispod:

 

Zasad još nema obrazloženja zbog čega je Ša tokom boravka u rijalitiju imao tu potrebu, ali mu je čak i Miona nekoliko puta skretala pažnju da to prestane da radi, međutim, nije mu pošlo za rukom. Mnogi smatraju da Ša ima zdravstveni problem, ali da ne želi o tome javno da govori, dok drugi smatraju da je u pitanju samo tik, koji nesvesno radi. 

Inače, u preksinoćnu emisiju "Narod pita" uživo se uključila Nenadova majka i obratila Mioninoj porodici.

- Samo sam htela da kažem da je Miona dobra devojka i da hoću da kažem da ono što je bilo u rijalitiju, nije ništa, oni napolju drugačije funkcionišu. Miona nisi se odrekla svojih roditelja, njoj je žao što se to desilo! Biće to sve u redu! Oni se vole, čuvaju, poštuju, nigde jedno bez drugog ne idu. Nisam ni ja verovala posle svega, Nenadovog ponašanja, njenog vređanja, ali oni su čudo. Oni su predivni - započela je Ljilana, pa nastavila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović "Elita 7"

 

- Svako voli svoje dete i brani ga, kakvi god da su, to je moje dete. I ovo što Mića priča da je Nenad nju zatvorio, ništa njoj Nenad ne brani! Mioni niko ne brani da ide kod njenih, Miona najbolje zna svoje roditelje. Verovatno devojka čeka da se sve spusti. Ne znam da li će prihvatiti posle svega, ja sam isto nešto videla, isto vređanje strašno od Mione, ali ja kažem, Nenad je ušao psihički loše. Miona zna svoje roditelje! Normalno je da su njeni roditelji i dalje ogorčeni, ali s vremenom treba da popuste, nije isto sad napolju, oni su kao dva cvrkuta, slažu, smeju, sve živo rade zajedno. Nijedan procenat onoga što je unutra bilo, ako je to malo roditeljima... Sad dokle će oni biti takvi, ne znam. Ružno je što je svi sada napadaju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading