POLICIJA HITNO REAGOVALA ZBOG MIONE JOVANOVIĆ: Izbio BRUTALAN HAOS, Ša saznao sve detalje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je imala turbulentan odnos s bivšim dečkom!

POLICIJA HITNO REAGOVALA ZBOG MIONE JOVANOVIĆ: Izbio BRUTALAN HAOS, Ša saznao sve detalje!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Miona i Ša

Turbulentan odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša gledali smo tokom trajanja rijalitija "Elita 7". Nakon rijalitija njih dvoje su se dosta smirili, međutim, mnogima je ostala u sećanju priča koju je Miona ispričala o njenom bivšem dečku zbog kog je morala da zove policija da reaguje. 

Naime, tokom trajanja "Elite", za vreme reklama, Miona Jovanović je nastavila da priča o ljubomori, pa je cimerima otkrila da je jednog dečka prijavili policiji, jer je prema njoj bio nasilan i zbog ljubomore joj pravio paklene scene, što je iznenadilo sve njene cimere jer ove detalje nisu znali o njoj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović u emisiji "Narod pita"

 

- Kako si mogla da budeš sa Stanislavom kad je on neko ko nije ljubomoran - upitala je Žana. 

- Pre Stanislava sam imala lika koji mi je tražio sve da slikam, dolazio u stan i onda sam ga prijavila policiji. On ima zabranu prilaska. Prijavila sam ga jer me je udario i razvalačio po ulici - govorila je Miona Jovanović. 

- Ona je nakon toga otišla u policiju i pitala da li on tamo ima šta da jede - otkrio je još detalja Nenad Aleksić Ša. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Nisam ga prijavila, nego ja naišla Interventa. On je meni pretio da će da me ubije i da neću da imam nikoga dok on ne bude prestao da me voli. Posle mi je, naravno, odgovaralo da budem sa nekim ko nije ljubomoran - nastavila je da objašnjava Miona svojim cimerima u dvorištu Bele kuće. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading