MILJANA ODVUKLA IVANA U KREVET?! Isplivala INTIMNA fotka iz Niša, evo šta se DEŠAVA! Ovo je NAJNOVIJA informacija (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve su prisniji!

MILJANA ODVUKLA IVANA U KREVET?! Isplivala INTIMNA fotka iz Niša, evo šta se DEŠAVA! Ovo je NAJNOVIJA informacija (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic

Ivan Marinković je nedavno otputovao u Niš kako bi posetio Miljanu Kulić i njihovog sina Željka, a javnost sve više spekuliše o njihovom odnosu. Mnogi su primetili da su njih dvoje postali sve prisniji, te se šuška o mogućem obnavljanju njihove romanse. Ovu teoriju podržava činjenica da su već dva dana proveli zajedno, a zajednička fotografija na njihovom Instagram profilu dodatno je podgrejala ove spekulacije.

Republika

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Miljana Kulić i Ivan Marinković se ne razdvajaju

Kako se može videti u njihovoj objavi, Kulićeva se približila tik uz Ivanovu glavu, dok je on iskoristio prilikui i zabeležio intiman momenat.

Podsećnja radi, Ivan Marinković je nedavno otkrio da su se odnosi između njega i Miljane popravili, te je najavio posetu svom sinu Željku. Takođe je otkrio i detalje razgovora sa Miljaninom majkom, Marijom Kulić, naglašavajući da su uspeli da "spuste loptu" i reše nesuglasice.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić i Ivan Marinković se pomirili

Uspostavili smo kontakt, malo smo raspravili, prvenstveno Marija i ja, neke stvari. Jedan drugom smo zamerili ono što smo radili. Ona je meni negde oprostila sve to. Zapravo ona je i navijala za to da uspostavim ponovo kontakt sa Željkom, za šta sam navijao i ja i zahvalan sam joj na tome - započeo je Ivan  svom obraćanju putem Instagrama, pa dodao:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ivan i Miljana na okupu zbog sina Željka

- Uglavnom, spustili smo loptu, što je negde i logično i najpametnije. Naravno i sa Miljanom, ona je isto tu. Dogovorili smo se da odem kod njih, mislim da je najbolje rešenje da budem malo tamo, pošto Željko ide u obdanište.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading