HITNO SELA U KOLA I KRENULA NA PUT! Janjuš poslao Ahmićevoj OVU PORUKU, bivši ljubavnici sve vreme OBMANJIVALI JAVNOST?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da bivši ljubavnici nisu ni blizu toga da stave tačku na svoj odnos!

HITNO SELA U KOLA I KRENULA NA PUT! Janjuš poslao Ahmićevoj OVU PORUKU, bivši ljubavnici sve vreme OBMANJIVALI JAVNOST?!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Drugoplasirana rijaliti takmičarka Aneli Ahmić je danas putem svog profila na društvenoj mreži Instagram podelila snimak iz svog novog automoobila, na kom je snimala pesmu "Predaleko".

Foto: instagram/Printscreen/aneli_hancy

Anelin stori

Čitavu javnost je zanimalo gde je bivša rijaliti takmičarka krenula i da li je stihove posvetila Asminu Durdžiću ili Marku Janjuševiću Janjušu, a njen odgovor za domaće medije, koji su je upitali da li je krenula u Linc kod Durdžića, je sve ostavio u šoku.

- Misliš kod tate monstruma? Naravno da to nije istina, malo sam se našalila sa vama pošto je Linc bila aktuelna tema u Eliti - smejala se Aneli, a onda je prokomentarisala objavu Marka Janjuševića Janjuša i pesmu "Greškom isprošena" koju je podelio.

- Ako je to uopšte bilo posvećeno meni, ako on smatra da sam greškom isprošena to je jedna u nizu njegovih grešaka životnih. On moja greška nije bio, jer sam sve radila svesno i od srca - poručila je ona za Pink.rs.

Foto: instagram.com/printscreen

Janjušev Stori

Podsećamo, dok je putovao, Janjuš je slušao hit "Greškom isprošena", pa posebno istakao jedan deo:

- Greškom isprošena... - napisao je Janjuš uz snimak na Instagramu.

Marko Janjušević Janjuš je sve bacio u rebus ovim snimkom, a fanovi su ga zasgurno zatrpali porukama, s obzirom da još uvek nije poznat njegov ljubavni status i nikome nije jasno zašto je odlučio da svoj emotivni status krije od javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading