ODZVANJAJU JANJUŠEVI JAUCI! Raspada se od tuge, ni nova devojka ne može da mu pomogne!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš zabrinuo sve novim snimkom na Instagramu.

ODZVANJAJU JANJUŠEVI JAUCI! Raspada se od tuge, ni nova devojka ne može da mu pomogne!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Janjušević Janjuš

Nakon turbulentnog perioda provedenog u rijalitiju "Elita 7" Marko Janjušević Janjuš se povukao iz javnosti i posvetio vreme ćerkici Kruni da bi nadomestili period koji su proveli odvojeno. Međutim, nedavni događaji ukazuju na to da se bivši košarkaš upustio u nove ljubavne avanture, ovoga puta s atraktivnom Slovenkom.

Naime, nakon što je okončao vezu sa doskoršanjom cimerkom Aneli Ahmić Janjuš se našao u centru pažnje zbog navodne veze s privlačnom plavušom iz Slovenije koja je svojevremeno bila učesnica rijalitija "Parovi". Reč je o starleti Kseniji Kranjec, a spekulacije o njihovom odnosu su se pojavile nakon što su navodno viđeni zajedno tokom krstarenja Crnogorskim primorjem.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Marko Janjušević Janjuš i Ksenija Kranjec

 

Janjuš se na ovu temu nije oglašavao, a mnogi smatraju da je atraktivna Ksenija samo "zamena" za Aneli, koju Janjuš ni sada ne može da preboli. Današnja njegova objava privukla je veliku pažnju, s obzirom na reči koje je nekome posvetio, a već su krenula nagađanja na koga se ovaj tekst odnosio.

Dok je putovao, Janjuš je slušao hit "Greškom isprošena", pa posebno istakao jedan deo:

- Greškom isprošena... - napisao je Janjuš uz snimak na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

Janjuš je sve bacio u rebus ovim snimkom, a fanovi su ga zasgurno zatrpali porukama, s obzirom da još uvek nije poznat njegov ljubavni status i nikome nije jasno zašto je odlučio da izabranicu krije od javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading