PRVA FOTOGRAFIJA JANJUŠA S NOVOM DEVOJKOM ZAPALILA INTERNET: Učesnik "Elite" uhvaćen u JAVNOJ akciji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš pokazao novu izabranicu, Aneli može samo da gleda i pati.

PRVA FOTOGRAFIJA JANJUŠA S NOVOM DEVOJKOM ZAPALILA INTERNET: Učesnik "Elite" uhvaćen u JAVNOJ akciji!

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

Nakon turbulentnog perioda provedenog u rijalitiju "Elita 7" Marko Janjušević Janjuš se povukao iz javnosti i posvetio vreme ćerkici Kruni da bi nadomestili period koji su proveli odvojeno. Međutim, nedavni događaji ukazuju na to da se bivši košarkaš upustio u nove ljubavne avanture, ovoga puta s atraktivnom Slovenkom.

Naime, nakon što je okončao vezu s doskoršanjom cimerkom Aneli Ahmić Janjuš se našao u centru pažnje zbog navodne veze s privlačnom plavušom iz Slovenije koja je svojevremeno bila učesnica rijalitija "Parovi". Reč je o starleti Kseniji Kranjec, a spekulacije o njihovom odnosu su se pojavile nakon što su navodno viđeni zajedno tokom krstarenja Crnogorskim primorjem.

Republika

Foto: Printscreen/Pink TV, Printscreen/Instagram

 

Janjuš je danas objavio novu fotografiju sa nepoznatom devojkom, čiji je identitet sakrio emodžijem, ali uz pesmu "Ti mi se sviđaš", pa su mnogi shvatili da je u pitanju nova izabranica, ali da Janjuš još nije spreman da ozvaniči vezu s obzirom na to da je nedavno stavio tačku na romansu sa Aneli Ahmić, koja je u rijalitiju zatrudnela s njim, a kasnije i abortirala, kada nije dobila očekivanu reakciju od košarkaša.

- Prelepa Slovenka osvojila Janjuševo srce. Spekuliše se da su viđeni tokom krstarenja crnogorskim obalama - glasila je objava na društvenoj mreži, a kako se može videti na njegovom Instagram profilu, njih dvoje se već uveliko prate.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading