STANISLAV POSTAO OPSEDNUT MAJOM, OD NJEGA NE SME DA MRDNE! S Mionom nikada ovo nije doživeo, Krofak sve morao da USNIMI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak ne ispušta Maju iz vida!

STANISLAV POSTAO OPSEDNUT MAJOM, OD NJEGA NE SME DA MRDNE! S Mionom nikada ovo nije doživeo, Krofak sve morao da USNIMI!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Starleta i popularna rijaliti-učesnica Maja Marinković trenutno uživa u Crnoj Gori sa Stanislavom Krofakom Panterom, s kojim se nedavno pomirila. Marinkovićeva se svukla u mini-bikini i pokazala svoje zanosno telo, ali fanovima najpopularnijeg rijalitija u regionu nije promakla činjenica da je Krofak gotovo opčinjen Majom i da je on zadužen za svaki njen snimak s obzirom da redovno koristi priliku da se pohvali novom izabranicom, što se može videti i na njegovom Instagramu.

Kako je i sam isticao tokom rijalitija, Maju smatra najlepšom devojkom sa kojom je dosad bio, a jasno je da mu veoma imponuje da bude viđen u njenom društvu.

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Iako je u emisiji "Narod pita" otkrio da je završio svaku komunikaciju sa Majom, Stanislav nije uspeo da joj odoli, pa je završio u Budvi s njom i ne ispušta iz vida. Nema sumnje da je odlepio za Majom, a ostaje nam da vidimo kako će se njihovo letovanje završiti i da li će Stanislav uspeti da se izbori s brojnim Majinim udvaračima, kojih sve više ima. 

Marinkovićeva je poznata po raznim aferama s poznatim muškarcima, a prošle godine je u Crnoj Gori zavela i Desigengericu, dok su je mnogi povezivali i s Nućijem. Očigledno je Stanislav srećnik ove godine, a koliko će njihova romansa potrajati - ostaje nam da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading