STANISLAV SE U ZAVOJIMA OBRATIO MAJI MARINKOVIĆ: Starleta ISKIDANA na delove u intimnom snimku, nakon ovih REČI ne može da se sastavi (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja se ne odvaja od Stanislava nakon njegove operacije nosa!

STANISLAV SE U ZAVOJIMA OBRATIO MAJI MARINKOVIĆ: Starleta ISKIDANA na delove u intimnom snimku, nakon ovih REČI ne može da se sastavi (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković, Stanislav Krofak

Nakon što su nedavno istakli da je njihov odnos završen, Maja Marinković i Stanislav Krofak su iznenadili javnost ponovnim zbližavanjem. Hrvatski MMA borac je nedavno operisao nos u Beogradu, a nakon završetka procedure, novo-stari par je odlučio da zajedno odu na jedno privatno slavlje, gde su svoju bliskost javno pokazali deljenjem intimnim snimcima na društvenim mrežama.

Naime, kako se moglo videti u "storijima" na Instagramu, Maja se nije mogla oteti osmehu dok je bila u zagrljaju sa Stanislavom. Oboje su bili vidno raspoloženi, a svoje emocije su dodatno naglasili emotikonima srca. Njihovo zajedničko uživanje pratila su stihovi pesme Sinana Sakića, što je dodatno podstaklo spekulacije o njihovom pomirenju.

"Otvaram ti dušu kao knjigu staru, kao bratu i drugaru... I ja sam voleo, ranjen sam ostao, istina je, boli to - nisam te preboleo", pevali su njih dvoje uglas, a po njihovom ponašanju, svi su zaključili da je došlo do pomirenja.

Podsećanja radi, Stanislav Krofak je operisan 30. jula, a nakon završetka intervencije, iz bolničkog kreveta se oglasio izražavajući zadovoljstvo rezultatima. Istakao je da je operacija protekla lakše nego prethodna, te da je lekar bio zadovoljan izgledom i njegovim disanjem. Detalji o njegovom oporavku nisu otkriveni, ali je jasno da je sa Majom pronašao podršku i utehu tokom ovog perioda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zora

03.08.2024 13:34

Prelepo! Baš mi idu jedno uz drugo. Slatki su.

mima

03.08.2024 15:34

Preslatki su. Vidi se da se vole trenutno. Ne osudjujte ih , posebno ne Stanislav. Srce ne bira.