PRODUKCIJA HITNO VRAĆA ANELI NA PINK! Doneta URGENTNA odluka u POSLEDNJI čas, razdavajaju je od ĆERKE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Narod pita" stižu Aneli Ahmić, Milena Kačavenda i Ivan Marinković!

PRODUKCIJA HITNO VRAĆA ANELI NA PINK! Doneta URGENTNA odluka u POSLEDNJI čas, razdavajaju je od ĆERKE!

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić

Večeras u studiju televizije Pink voditeljka Maša Mihailović ugostiće bivše takmičare rijaliti šou programa "Elita 7" u popularnoj emisiji ''Narod pita''. Među večerašnjim gostima naći će se Aneli Ahmić, koja je po napuštanju imanja u Šimanovcima okrenula novi list u svom životu i posvetila se naslednici Nori. Ova transformacija Aneli će sigurno biti tema o kojoj će se razgovarati večeras, ali i o novom sukobu s bivšim partnerom Asminom Durdžić, s kojim se prepucava putem domaćih medija već izvestan period.

Republika

Foto: Amig show

Aneli Ahmić se vraća u "Narod pita"

Pored Aneli, u emisiju stiže i najpoznatija kuma u regionu Milena Kačavenda, spremna da ponovo odgovori na sva pitanja gledalaca, ali i da se suoči sa trećim gostom. Milena je poznata po otvorenosti i hrabrosti da se suprotstavi svakoj situaciji, pa se može očekivati da će večerašnja emisija biti poprilično uzbudljiva.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda biće gost "Narod pita"

Treći gost večerašnje izdanja "Narod pita" je uskoro razvedeni Ivan Marinković, koji je tokom boravka u "Eliti" u nekoliko navrata ulazio u žestok sukob s Milenom i Aneli. Njihove rasprave su bile jedne od glavnih tema tokom takmičenja, pa se ne sumnja da će milionski auditorijum biti prikovan za male ekrane tokom cele noći.

Republika

Foto: Amig show

Ivan Marinković suočiće se s Kačavendom i Aneli u "Narod pita"

Inače, kako je već u "Eliti" najavljen njihov razvod, bivša učesnica Jelena Marinković svakim danom je sve bliža i intimnija s nekadašnjim cimerom Urošem Rajačićem, što je dokaz da je brak između nje i Ivana gotov. Na konto cele priče Jelena je definitivno stavila tačku na odnos s Ivanom, te je danas skinula njegovo prezime s Instagram profila i ponovo je Jelena Ilić, a svi čekaju da vide šta će na ovo reći Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snezana

05.08.2024 21:35

A sta ce ona vise da prica? Sta ona ima jos da kaze? Kome je ona zanimljiva? Ko nju moze da slusa kad prica? Glupa je ljudi, shvatite! Pustite ovo dvoje, oni su zanimljivi. Ova neka ide svojim putem. Daleko od nas.