POTVRĐEN ULAZAK MILJANE KULIĆ U "ELITU 8"! Veliki povratak rijaliti zvezde - SPREMNA DA NAPRAVI HAOS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divne vesti za sve fanove rijalitija!

POTVRĐEN ULAZAK MILJANE KULIĆ U "ELITU 8"! Veliki povratak rijaliti zvezde - SPREMNA DA NAPRAVI HAOS!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Porodica Kulić trenutno uživa u letovanju na Crnogorskom primorju, što je privuklo veliku pažnju javnosti, posebno zbog spekulacija o tome da li je Miljana Kulić, poznata rijaliti zvezda, zajedno sa njima.

Naime, postojale su sumnje da je Miljana završila u psihijatrijskoj ustanovi, ali kako se može videti iz najnovijih snimaka popularne porodice, ona jeste zapravo na odmoru sa svojim najbližima, i to najčešće na luksuznoj jahti.

Foto: Instagram.com

Miljana na jahti

Ova potvrda je izazvala veliko interesovanje među njenim obožavaocima i pratilacima na društvenim mrežama. Na snimcima koje je podelila, Miljana se vidi kako uživa u sunčanju i opuštanju na jahti, obučena u atraktivan jednodelni tigrasti kupaći kostim sa dubokim dekolteom, što je dodatno privuklo pažnju zbog činjenice da je Miljana značajno smršala, što su mnogi primetili i pohvalili.

Jedna od Fejsbuk stranica posvećena popularnom rijalitiju naglasila je ovu situaciju uz komentar koji je izazvao lavinu reakcija kod korisnika:

Foto: Facebook.com

Marija Kulić

- Informacija za sve obožavatelje Kulića, debla i torokaljiki, vratile su se s lokve i dobro se osolile - pisalo je u opisu snimka.

U međuvremenu, pojavila se navodna poruka od Miljane koja je izazvala dodatnu pažnju. Navodno, ona je rekla:

- Hajde, mama šta se soliš više, idemo kući jer moram da uđem u Zadrugu 8 - što sugeriše da bi Miljana mogla biti u planu za novu sezonu rijalitija.

Foto: Facebook.com

Miljana Kulić

Ostaje da vidimo da li će Miljana Kulić zaista ponovo ući u rijaliti show, kao što se spekuliše. Dok čekamo zvanične potvrde, njen trenutni odmor i izgled nastavljaju da budu u centru pažnje i razgovora među njenim fanovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Tamara ana

06.08.2024 20:21

Toliko je dosadna. Stavite je u Farmu.

Gordana

06.08.2024 22:03

Dosta više s Miljanom ona je dno dna..maltretira ljude fizički i niko joj ništa ne može..nije fer prema drugim takmičarima

Ljuba

07.08.2024 17:30

To nije nikakva novost.Miljana stalno ulazi i izlazi,nikad ne znaš je li unutra ili vani.Nema rijalitija bez nje,a ni gluposti.Treba i takvih na ovom svijetu.