MILICA MITROVIĆ DOBILA OTVORENO PISMO MARIJE KULIĆ: Otkriveni svi ŠOK DETALJI, Miljana za OVO ne sme da sazna!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić se prisetila teške godine koja je iza nje!

MILICA MITROVIĆ DOBILA OTVORENO PISMO MARIJE KULIĆ: Otkriveni svi ŠOK DETALJI, Miljana za OVO ne sme da sazna!

Foto: Tamara Pavišić, M.M./ATAImages

Marija Kulić na Instagram profilu iz porodičnog doma u Nišu objavila je status, kojim se prisetila da je prošle godine na Ognjenu Mariju bila velika borba za život njene ćerke Miljane Kulić

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 7

 

Podsetimo, Miljana Kulić je prošle godine operisala želudac, nakon čega se čitava situacija iskomplikovala i ona je jedva izvukla živu glavu. Marija je imala potrebu da se zahvali svim ljudima koji su pomogli da se tada Miljanino stanje stabilizuje, između ostalog i Veliku šeficu, odnosno Milica Mitrović, koja je tada Kulićkama pokazala veliko srce i pomogla im svim silama. 

- Na današnji dan, tačno u ovo vreme, smo se borili za Miljanin život. Operisana je u Nišu. Hvala svim lekarima Kliničkog centra Niš, posebno Anesteziologu Aci, svim lekarima iz Urgentnog centra Beograd, sesti Bilji, Velikoj šefici, Zorici i Velikoj Ognjenoj Mariji što je Miljana sa nama - napisala je Marija Kulić na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Marija Kulić se zahvalila Milici Mitrović što je spasla Miljanu Kulić

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading