UROŠ STANIĆ OTIŠAO POD NOŽ: Procurile fotke sa operacionog stola, BRADA NATOPLJENA KRVLJU! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi rijaliti-učesnik odradio estetski zahvat!

UROŠ STANIĆ OTIŠAO POD NOŽ: Procurile fotke sa operacionog stola, BRADA NATOPLJENA KRVLJU! (GALERIJA)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnik rijalitija "Elite 7" Uroš Stanić odlučio je da pođe stopama svojih cimerki iz rijalitija, te se danas podvrgao estetskom tretmanu. On je posetio jednu poznatu doktorku u Beogradu, koja je specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, a odlučio je da sredi svoju bradu.

Uroš se usnimio pre estetskog zahvata, a potom podelio sa fanovima na društvenoj mreži Instagram i video nakon operacije. Na snimku se moglo videti da mu je brada krvava, a on se usnimio iz nekoliko uglova. Ostaje da ispratimo kako će Uroš izgledati nakon što se oporavi.

Inače, Uroš je nedavno gostovao u emisiji "Narod pita", gde je tokom sukoba sa Markom Janjuševićem Janjušem otkrio da je pronašao ljubav nakon izlaska iz rijalitija.

- Ja sam zauzet, moj partner ne želi da se eksponira u javnosti. Iz Beograda je i pažljiv je. Imao sam i jednog iz Švajcarske koji vozi auto marke "bmw". Ja sam našao svoju mirnu luku, pa dokle god da traje - istakao je on, pa otkrio da mu je jedan bivši rijaliti učesnik izjavio ljubav u spoljnom svetu: 

- Moram da priznam da mi je Sloba Josipović izjavio ljubav posle "Elite" - rekao je Uroš.

- Ja oženjene ne gledam već duži vremenski period, a tebi nema popravke, sve isto radiš, iznova i iznova, moj dečko je slobodan, ja uživam sa njim! U smislu da nije oženjen, nije na papiru u braku, nema burmu, nema devojku, slobodan je, meni je žao što ja uživam u svojoj ljubavi, sam sebe demantuješ - rekao je Stanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading