UROŠ PRED EMISIJU ZAVRŠIO U POLICIJI! Svi su u strahu šta mu se desilo, evo kako se sada oseća!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić hitno ide u policiju!

UROŠ PRED EMISIJU ZAVRŠIO U POLICIJI! Svi su u strahu šta mu se desilo, evo kako se sada oseća!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši takmičar rijalitija ,,Elita 7" Uroš Stanić na Instagram profilu poečo je da dobija stravične pretnje, zbog čega je prinuđen da pred večerašnju emisiju ode u policijsku stanicu kako bi prijavio. 

Naime, Uroš je odlučio da se hrabro i javno bori protiv stravičnih poruka i pretnji koje je počeo da dobija na Instagramu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić u emisiji Narod pita

 

- J*bo ti sestru i majku svoju, kad te sretnem na ulici odmah ćeš batine dobiti, j*bem ti familiju. Ja sam okej, ti očito nisi, jer brukaš sebe, a mamu pogotovo! 

- Bože me sačuvaj! Vidim da nisi okej, ako treba neka pomoć, tu sam! - odgovorio je Uroš, a potom se oglasio:

- Ova osoba će biti prijateljena u policiji. Kako vam nedosadi da mi konstantno pretite - obavestio je Uroš Stanić na Instagramu profilu. 

Foto: Instagram,com

Uroš Stanić dobija pretnje

Učesnik "Elite" Uroš Stanić nedavno je priznao da mu je teško palo kada su između njega i njegovih rijaliti roditelja Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša zahladneli odnosi, te da mu je bivši košarkaš na momente čak zamenio pravog oca s kojim u stvarnom životu nije u kontaktu. 

Iako je otkrio da mu je Janjuš čestitao rođendan i da su se čuli napolju, te priznao da bi voleo da je sa njim ostao blizak kako je u početku bio u Beloj kući, zbog čega su ih gledaoci i zavoleli, ipak ne očekuje pomirenje te vrste.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić plače u emisiji

 

- Janjuš mi je poslao čestitku, počeo sam da plačem, napisao je jako lepe reči, ja sam njega mnogo voleo i i dalje ga volim kao osobu. Smatram da nije ispao okej i korektan prema meni i da je to video i da mu je krivo zbog toga - rekao je Stanić nedavno na svoj rođendan za medije, pa pomenuo i rijaliti mamu Aneli:

- Oni su ispali kakvi su ispali prema meni, bio sam vezan za njih. Mislim da je to teško, posle svega da budemo kao pre, teško. Ja bih voleo da budemo kao pre, da budemo rijaliti porodica, da se šalimo i družimo, ali je početak bio lep, a kraj je bio debakl.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading