UROŠ STANIĆ UHVAĆEN SA NOVIM DEČKOM! Nakon "Elite" OVAJ frajer je uspeo da ga osvoji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić otkrio sve o novom dečku!

UROŠ STANIĆ UHVAĆEN SA NOVIM DEČKOM! Nakon "Elite" OVAJ frajer je uspeo da ga osvoji!

Foto: Instagram.com

Bivši takmičar rijalitija "Elita", Uroš Stanić, nedavno je gostovao u emisiji "Narod pita" gde je otkrio da je pronašao ljubav nakon izlaska iz rijalitija.

- Ja oženjene ne gledam već duži vremenski period, a tebi nema popravke, sve isto radiš, iznova i iznova, moj dečko je slobodan, ja uživam sa njim! U smislu da nije oženjen, nije na papiru u braku, nema burmu, nema devojku, slobodan je, meni je žao što ja uživam u svojoj ljubavi, sam sebe demantuješ - odbrusio je Uroš.

Foto: Instagram.com

Uroš Stanić Instagram

 


Uroš Stanić je iznenadio mnoge gledaoce svojom izjavom o pronalasku ljubavi nakon izlaska iz rijalitija. Nakon što je proveo određeno vreme u javnom okruženju, Uroš je odlučio da podeli svoju sreću sa publikom, ističući da je pronašao partnera sa kojim uživa u ljubavi.

Ova izjava izazvala je različite reakcije među gledaocima emisije "Narod pita" i pratiocima Uroša Stanića na društvenim mrežama. Dok su neki izrazili podršku i radost zbog Urošove sreće, drugi su bili iznenađeni ovom vesti, imajući u vidu Uroševu raniju izjavu o tome da ne gleda oženjene već duži vremenski period.

Foto: printskrin

Uroš Stanić Elita 7 Zadruga

 


Ovaj iskreni razgovor o ljubavi pokazuje Uroševu otvorenost i spremnost da podeli svoje lično iskustvo sa javnošću. Njegova iskrenost može poslužiti kao inspiracija mnogima da budu autentični i da prate svoje srce, bez obzira na predrasude ili očekivanja okoline.

Uroš Stanić je, izgleda, pronašao sreću sa novim partnerom, a javnost će sa nestrpljenjem pratiti dalji razvoj ove ljubavne priče.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading