NAPADNUTA SITA AHMIĆ! Anelina sestra morala hitno da se oglasi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić se hitno oglasila nakon napada!

NAPADNUTA SITA AHMIĆ! Anelina sestra morala hitno da se oglasi!

Foto: RTV PINK printscreen, instagram

Sita Ahmić je nedavno podelila sa javnošću fotografiju s groblja na kojem je sahranjen njen otac, Junuz Ahmić. Slika je izazvala različite reakcije, ne samo zbog emotivne poruke koja je pratila fotografiju, već i zbog komentara koji su se odnosili na njen izgled.

Junuz Ahmić je preminuo 17. decembra 2022. godine u 69. godini, a sahrana je obavljena na muslimanskom groblju Boninovo, uz dženazu koja je organizovana u mestu Kazagići, u Goraždama. Sita je u svojoj potresnoj poruci izrazila duboku tugu zbog očeve smrti i nedostatka koji oseća. Međutim, neki od njenih pratilaca su se fokusirali na njen izgled, izražavajući nezadovoljstvo načinom na koji je obučena za posetu groblju.

Foto: Instagram.com

Sita Ahmić na porodicom na očevom grobu

 


Reakcije su bile podeljene, sa jedne strane su stizali kritički komentari na Sitin izgled tokom posete groblju, dok su drugi braneći je isticali da svako ima pravo da se obuče kako želi i da je suština poštovanje prema preminulima, a ne spoljni izgled. Sita je na ove komentare odgovorila oštro, ističući da je njeno oblačenje njena lična stvar i da se neće povinovati pritiscima javnosti.

- Pojede vas zlo, fanatici rijaltija. Tako vam boga, skinite mi se s kičme više! Baš ću vas da pitam kako ću ići na mezar, kada vam stručna pomoć treba! - otpozdravila im je Ahmićeva.

Foto: Instagram.com

Sita Ahmić napadnuta zbog posete očevog groba

 

Pored ovog događaja, Sita Ahmić je takođe privukla pažnju javnosti kada je odlučila da poseti Dubrovnik. Ova poseta bi možda prošla neprimećeno da se tamo nije trenutno nalazila Stanija Dobrojević i njen emotivni partner, biznismen Asmin Durdžić. Ova neobična koincidencija je izazvala dodatnu pažnju medija i javnosti, čime je Sita postala predmet interesovanja ne samo zbog poruke koju je podelila, već i zbog svojih putovanja i društvenih veza.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading