SKANDALČINA VEKA! Miona ODBRUSILA voditeljki, produkcija objavila PRAVI SNIMAK - OVAKO SE NE GRADI KARIJERA TEE TAIROVIĆ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović pokazala pravo lice!

SKANDALČINA VEKA! Miona ODBRUSILA voditeljki, produkcija objavila PRAVI SNIMAK - OVAKO SE NE GRADI KARIJERA TEE TAIROVIĆ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U popularnoj emisiji "Narod pita" voditeljka Maša Mihailović je ovog puta ugostila Mionu Jovanović, Lepog Miću i Aneli Ahmić. Veče je počelo u uobičajenom tonu, ali kako je vreme prolazilo, gledaoci su postavljali pitanja koja su izazvala neočekivane obrte.

Kako je emisija odmicala, jedno od pitanja upućeno Mioni Jovanović bilo je da otpeva neku pesmu uživo, imajući u vidu da je poznata i kao pevačica. Međutim, Miona je iznenadila sve odbijajući ovaj zahtev. Ipak, situacija se brzo promenila kada je Aneli Ahmić preuzela inicijativu i zapevala Cecin hit "Kukavica", na radost publike i ostalih gostiju u studiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović u emisiji "Narod pita"

 

Mnoge je ovo iznenadilo, budući da je Mionin dečko Nenad Aleksić Ša izneo tvrdnje da će ona izgraditi karijeru kao Tea Tairović, a komentari na društvenim mrežama su se usijali:

- "Tea Tairović ovako nije gradila karijeru", "To je ta Tea Tairović", "Ne znam šta joj je problem da peva ako je pevačica" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama. 

- Samo sam htela da kažem da je Miona dobra devojka i hoću da kažem da ono što je bilo u rijalitiju, nije ništa, oni napolju drugačije funkcionišu. Miona se nije odrekla svojih roditelja, njoj je žao što se to desilo! Biće to sve u redu! Oni se vole, čuvaju, poštuju, nigde jedno bez drugog ne idu. Nisam ni ja verovala posle svega, Nenadovog ponašanja, njenog vređanja, ali oni su čudo. Oni su predivni - započela je Ljilana, pa nastavila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović u emisiji "Narod pita"

 

- Svako voli svoje dete i brani ga, kakvi god da su, to je moje dete. I ovo što Mića priča da je Nenad nju zatvorio, ništa njoj Nenad ne brani! Mioni niko ne brani da ide kod njenih, Miona najbolje zna svoje roditelje. Verovatno devojka čeka da se sve spusti. Ne znam da li će prihvatiti posle svega, ja sam isto nešto videla, isto vređanje strašno od Mione, ali ja kažem, Nenad je ušao psihički loše. Miona zna svoje roditelje! Normalno je da su njeni roditelji i dalje ogorčeni, ali s vremenom treba da popuste, nije isto sad napolju, oni se kao dva cvrkuta, slažu, smeju, sve živo rade zajedno. Nijedan procenat onoga što je unutra bilo, ako je to malo roditeljima... Sad dokle će oni biti takvi, ne znam. Ružno je što je svi sada napadaju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
endji

05.08.2024 15:18

Cuj javila se mama Ljilja, ona zna koko oni zive napolju a ne zive zajedno, a Napolju su 10 dana, koja smejurija, a devojka posebno srecna sto je ne vara deda od pedest god. a ona 24 god.