ANITA JE PREVARANT, ONA JE KLJUČNI SVEDOK: Trese se Pink zbog AFERE, Đedović UNIŠTIO celo klupko LAŽI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović otkrio čitavu matricu o aferi Matee Car i Anite Stanojlović!

ANITA JE PREVARANT, ONA JE KLJUČNI SVEDOK: Trese se Pink zbog AFERE, Đedović UNIŠTIO celo klupko LAŽI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U večerašnjoj emisiji ,,Narod pita" voditeljka Ivana Šopić ugostila je Jovanu Tomić Matoru i Marka Đedovića, koji su odmah na početku emisije progovorili o čuvenoj aferi iz ,,Elite". 

Marko Đedović izneo je tvrdnje da je bivša takmičarka i tiktokerka Lejdi Di znala od početka za čitavu aferu, te da je postojala čitava matrica i scenario po kom su administratori hteli da proguraju Mateu Car u rijaliti, ali i način na koji će uništiti brak Anite i Matore. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora i Marko Đedović u svađi

 

Ono što je Đedovića šokiralo jeste da su mnogi grupe, kako tvrdi, favorizovale Lejdi Di kao pobednicu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora i Marko Đedović u svađi

 

- Lejdi je sve znala, celu priču, da je Džuli znala od početka. Šta se desilo? Sreda Adams je meni pisala da ima likušu, koja bi rastuirirala dva braka za rijaliti, ja sam rekao da dobro, kada budem imao vremena. Oni su preko mene hteli Mateu da ubace, pa da tamo Lejdi Di pokrene... I onda, mene je Sreda zamolila za Mateu, ja nisam znao ni ko je to, ni ništa. Krenuli su da igraju rijaliti napolju, pa da ljudi spolja uvuku u rijaliti, a favorit im je bila Lejdi Di. To je jedan deo priče, nakon toga se umešala Ermina, ona je neko ko je sa Džuli jako dobra, vodila joj je profile dok je bila u Zadruzi, sve ono što je htela da se baci na Rešićku, cela ta priča, to je bacanje teže, od onoga gde su Lejdi, Džuli, Matea i Anita koja je naravno učesnik u celoj toj prevari. Ja nisam ovde, nisam budala, nisam na to pao, nije me interesovalo. Da su oni uspeli preko mene da ubace Mateu, ne bi me niko - odbrusio je Đedović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sa

29.07.2024 13:10

"Sjaj" i beda njihovih stvarnih života isplivala je napokon na videlo ove sezone. Blato, mulj, kaljuža, ( zarađeni novac koji in daje samopouzdanje da su važni, pametni, popularni... ), prazni stanovi, druženje sa porodicom u prolazu, slikanje po plažama i jahtama, poneki izlazak u neki klub ili na splav, češkanje u bazenu, hvalisanje šta imaju i koliko troše, prijateljstva prema potrebi i iz koristi ..., to je život Đedovića, Matore, Maje, Anđela, Miće i ostalih učesnika rijalitija. Oni su nesretni, neispunjeni i nemaju bliskosti sa porodicom, oni ne pripadaju nigde osim iza kapija u Šimanovcima i oni to znaju. Matora i Đedović svake sezone izdaju "prijatelje" kady su saterani u ćošak i uhvaćeni u lažima. Đedović noćas vrti istih par rečenica celu noć i ne ume da se zaustavi, žrtvuje Matoru zbog Anđelove "ljubavi ". Ništa novo, izdao je Đedović i Dlilu, Anđelu, Anđela, Janjušq i još mnoge. Matora isto izdaje svake sezone drugarice. Maja jeste glupa i ne vidi da Đedoviću slumi samo kao izvor informacja koje koristi da bi bio "važan ". Loši ljudi!