BLAM I SRAMOTA ANITE STANOJLOVIĆ! Pobednica rijalitija UHVAĆENA GOLIŠAVA SA BIVŠIM TAKMIČAROM - definitivni KRAJ SA ANĐELOM?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju kako će joj sutra sin reagovati na ove snimke!

BLAM I SRAMOTA ANITE STANOJLOVIĆ! Pobednica rijalitija UHVAĆENA GOLIŠAVA SA BIVŠIM TAKMIČAROM - definitivni KRAJ SA ANĐELOM?!

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Bivši takmičar rijalitija "Elita", Uroš Stanić, nedavno je izazvao dosta pažnje javnosti kada je odlučio da poseti pobednicu istog rijalitija, Anitu Stanojlović, u njenom porodičnom domu u Kruševcu. Ovaj susret su oboje podelili sa svojim fanovima putem Instagrama, gde su objavili zajedničke storije i poslali poljubac svojim pratiocima.

Foto: Instagram printscreen/andjelo7

Anđelo

Odmah nakon objavljivanja storija, fanovi su počeli da se pitaju kako će Anitin dečko, Anđelo Ranković, reagovati na ovaj susret, s obzirom da je poznato da on ne prihvata LGBT zajednicu, dok je Uroš javno govorio o tome da je deo te zajednice. Ova situacija je izazvala veliko interesovanje javnosti, a komentari na društvenim mrežama su se samo nizali.

Međutim, Anđelo nije komentarisao ovu situaciju, već je nastavio svoj zasluženi odmor na jezerima Bele crkve, a Anita je nastavila svoju provokaciju, što je jedna Fejsbuk stranica koja se bavi popularnim rijalitijem posebno istakla.

Foto: facebook.com/Zadruga - Pink.rs

Anita I Uroš

- Aj što joj ispadala gola pozadina tamo, sad ispada i napolju, sve kontam aj tamo slučajno, zadigne se suknja ili haljina ali ovo nasred ulice joj ljudi bulje u golu pozadinu i to pobednica! Ne znam šta će joj sin sutra reći kad bude gledao ovo - stajalo je u opisu.

"Blam nad blamovima", "Kakva sramota", "A šta se to vas tiče", bili su samo neki od komentara na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading