OPA, PAO POLJUBAC U TOALETU! Anitu ljubi OVAJ POZNATI MUŠKARAC, a nije Anđelo - snimak zapalio društvene mreže! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta radi Anđelu pred nosem!

OPA, PAO POLJUBAC U TOALETU! Anitu ljubi OVAJ POZNATI MUŠKARAC, a nije Anđelo - snimak zapalio društvene mreže! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram/anita.stanojlovic.official/YT.com/Zadruga official

Anita Stanojlović

Sinoć je u emisiji "Narod pita" došlo do žestokog i napetog suočavanja Jovane Tomić Matore sa njenom sada već bivšom suprugom Anitom Stanojlović i Anitinim sadašnjim momkom Anđelom Rankovićem. Emisija je bila puna dinamike i tenzije od samog početka kada je Matora, kako je popularno zovu, uzela inicijativu i delila po studiju bajadere, aludirajući na Anitinu aferu "Bajadera". Ova provokacija izazvala je žestoke reakcije, kako podrške Stanojlovićevoj, tako i osuda od strane protivnika.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita i Anđelo

Ubrzo su se emocije rasplamsale, a atmosfera u studiju je postala krajnje napeta. Dok je Matora energično branila svoje stavove, Anita je svesrdno podržavala svog partnera Anđela, čineći ovu emisiju jednom od najkontroverznijih do sada. Gledaoci su bili podeljeni - neki su podržavali Matoru u njenom otvorenom stavu, dok su drugi pokazali više empatije sa Anitom i Anđelom, smatrajući da su izloženi nepoštenom pritisku.

Foto: printscreen/instagram/anita.stanojlovic.official

Anita i Milan

Ono što je posebno intrigiralo javnost jeste trenutak koji kamere televizije nisu uspele da uhvate, a što su zabeležile kamere mobilnih telefona. Na jednom od snimaka jasno se moglo videti kako se Anita i voditelj Milan Milošević poljubili, dok je ostalo nejasno šta je Anđelo radio u tom trenutku. Sudeći po pločicama, sitacija se odvila u toaletu. Ova situacija dodatno je zakomplikovala već ionako zamršene međuljudske odnose. Kako će Anđelo reagovati na ovu fotografiju, ostaje nam da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
PA STA

23.07.2024 18:44

....pa sta ako se ljubi sa Milanom, to je isto kao da se ljubi sa Andjelom zvanim Anito,Svetislav……