"NISU HTELI NI DA ČUJU"! Anđelovi roditelji nezadovoljni izborima svog sina, NE ŽELE ANITU U SVOJOJ KUĆI?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti-takmičarka dala svoj sud!

"NISU HTELI NI DA ČUJU"! Anđelovi roditelji nezadovoljni izborima svog sina, NE ŽELE ANITU U SVOJOJ KUĆI?!

Foto: Nebojša Mandić, Miloš Rafailović,Instagram.com

Najpopularniji domaći rijaliti ''Elita'' uspešno je završen, a pobedu je odnela Anita Stanojlović. Njen dečko Anđelo Ranković govorio je pred kamerama, a on je tom prilikom otkrio kakvi su njegovi planovi s Anitom nakon rijalitija, ali i kako je zadvoljan učešćem.

- Prezadovoljan sam svojim učešćem. Ovo je moja najbolja sezona. Što se Anitine pobede tiče, zasluženo je, toliko smo verovali u nas dvoje, u nju. Ovo nije samo delom moja pobeda, ovo je zajednička pobeda. Ona je to stvarno zaslužila, ovo je prekretnica u njenom životu, nadam se da će raditi na sebi. Upoznao sam se sa Anitinom majkom, dosta smo popričali. Za razliku od nekih drugih, mi imamo potpunu podršku, nije bilo nekih prepreka i sumnji. Hvala bogu, mi nismo imali takav problem, tako da je super. Još nećemo živeti zajedno, da vidimo prvo da se stabilizujemo, imamo obaveze prema ovoj kući, nigde ne žurimo. Pustili smo samo da sve ide svojim tokom - poručio je Anđelo u emisiji ''Premijera vikend-specijal''.

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Vivien Kurtović

Prirodno se nametnulo i pitanje kada će Anita da upozna Anđelovu porodicu i kako će je oni prihvatiti, a izbačena učesnica "Elite" Vivijen Kurtović dala je svoj sud o tome.

- Što se porodice tiče, ne mislim da će porodicu nešto pitati, on radi po svom. Ja mislim da će da je prihvate. Verovatno. A možda i neće. Videćemo - rekla je Vivijen za domaće medije.

- "I te kako! Nisu hteli da čuju ni za Teodoru, o čemu ova", "Neki interes, nešto jeste! Nisu hteli Teodoru, bolje joj je bez njega, šarltan bez zanimanja, a ovu će baš..." - nizali su se komentari na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

23.07.2024 18:52

bravo za njegove roditelje, da je obrnuto, posumnjala bih da nisu normalni...što kaže jedna gledateljka...takav šljam im ne treba u kući, ako i malo mozga imaju...

Mario

23.07.2024 21:30

Anita je nemoralna I bolesna devojka.Normalno da neće dozvoliti da im Zolina devojka uđe u kuću.