DRAMA U PORODIČNOM DOMU BIVŠE UČESNICE "ELITE"! Sukob eksalirao nakon VELIKE SVAĐE: "POVREDILA SAM GA..."

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz suze priznala sve!

DRAMA U PORODIČNOM DOMU BIVŠE UČESNICE "ELITE"! Sukob eksalirao nakon VELIKE SVAĐE: "POVREDILA SAM GA..."

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo

Bivša učesnica rijalitija "Elita", Anđela Šparavalo, izazvala je pravu buru nakon što je izašla iz rijalitija. Kako je otkriveno, došlo je do žestokog sukoba između nje i njene porodice, posebno majke Aleksandre i oca Aleksandra.

Anđela je javno iznela detalje o tome kako su je roditelji pritiskali da govori ono što ne oseća, posebno kada je reč o njenom odnosu sa Bojanom Pavlović, sa kojom je stupila u vezu tokom boravka u "Elite".

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela i Bojana

- Kada sam došla kući nisam smela da ga pogledam, ja sam sa tatom uvek bila više povezana nego sa majkom. Tata me je svuda vodio. Kad sam došla ništa mi nije rekao, nije hteo razgovor, izašao je da šeta. Povredila sam ga, teško mi je zbog tate, šta god mi je trebalo on je bio tu i da me odbrani. Ništa me nikad nije terao, ja sam sve sama sa svojim životom radila. jako mi je žao zbog svega što sam uradila, ja sam najveći krivac, ne želim da budem žrtva, ne mogu da verujem da sam i dalje tako jaka nakon svega što mi se desilo - rekla je Anđela, koja je zaplakala pred kamerama, pa nastavila:

- Razočarala sam oca. Nadam se da ću povratiti njegovo poverenje i da ćemo pričati kao pre. Tata je divan, trudio se i radi i sve i ne može da veruje šta sam sebi dozvolila. Ja ne mogu da verujem da sam ja to dozvolila zbog nekog ko se igrao sa mnom - pričala je Anđela, a onda se njena majka nadovezala:

- Sve je bio problem tamo, svi smo bili zgranuti. Kad je krenulo to sa Bojanom, ja sam videla čemu to vodi. Bojana je muvala druge devojke i videla je da nema šanse. Bojana je videla da može sa njom da manipuliše. To je bio pakao. Ja gledam šta radi, a ne možeš ništa. Poslala sam čestitku da je Bojana navlači, ali ništa od toga - rekla je Anđelina majka, a onda je Anđela nastavila:

- Dala sam se u odnosu sa Bojanom 100 posto, ja sam takva, nikada nisam prevarila nikoga, verna sam, nikoga tamo nisam pogledala. Ona je samo tražila neki izgovor da me ostavi. Pare me ne interesuju nakon svega što sam prošla, planiram da se bavim fakultetom i da završim vožnju. Možda krenem da šminkam, jer lepo šminkam, a da mama frizira. Tražim i neki stan i želim da kupim psa. Ako ikada budem dospela do nekih para želim da otvorim azil za životinje, jer ja obožavam životinje. Trebaće mi 3, 4 meseca da se vratim u normalu, nikad, ali nikada u životu ne bih ušla u rijaliti - izjavila je Anđela z Blic.

Haos nakon finala "Elite"

Nakon što je saznala istinu o zahtevima svojih roditelja, Anđela je odlučila da ne ćuti. Emotivno slomljena, kroz suze je otkrila javnosti da je Bojana napustila dok je spavala i otputovala u Novi Sad, samo nekoliko dana nakon spektakularne superfinalne žurke na kojoj su izazvale pravi haos.

Podrška bivšeg učesnika "Zadruge"

Jedan od učesnika rijalitija "Zadruga", Lazar Jeremić Jera, nije krio svoju podršku prema Anđeli tokom njenog boravka u "Elite". Nakon Anđelinog raskida sa Bojanom, javnost je bila zainteresovana da čuje da li se Jera čuo sa Anđelom povodom ovog događaja.

Foto: Privatna arhiva/Lazar Jeremić

Lazar Jeremić Jera

- Nisam se čuo s njom, ali sam se čuo s njenom mamom kada je izašla. Poslala mi je poruku da Anđela hoće da mi izrazi saučešće za majku, ja sam joj se zahvalio i rekao sam joj da će se ipak Anđela na kraju vratiti kod njih - izjavio je Jera za Pink.rs.

Anđelin raskid sa Bojanom i porodični sukob nakon izlaska iz rijalitija definitivno su obeležili njene prve korake u javnosti nakon "Elite". S obzirom na emotivnu težinu ovih događaja, javnost sa nestrpljenjem očekuje kako će se situacija dalje razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading