"PROTIV LEZBIJKI SI JER TI JE ĆERKA SA TURKINJOM": Asmin Durdžić javno ZAPRETIO Mići nakon prijave, pa udario na njegov odnos sa Sarom! ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši partner Aneli Ahmić se ne zaustavlja!

"PROTIV LEZBIJKI SI JER TI JE ĆERKA SA TURKINJOM": Asmin Durdžić javno ZAPRETIO Mići nakon prijave, pa udario na njegov odnos sa Sarom! ŠOK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić nastavlja svoj javni okršaj sa Lepim Mićom, kome je zapretio da će doći u Beograd, nakon čega ga je pevač prijavio policiji i tražio zaštitu. Asmin je objavio novu prepisku sa pevačem, kog je žestoko izvređao, što možete videti u nastavku ovog teksta.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen/Pink TV, Pixabay

Lepi Mića je Asmina prijavio policiji

Nakon toga, Asmin je zapretio da će javno objaviti Mićin broj, te pozvao svoje pratioce da ga urnišu.

- Da li želite broj od Slepog Miće da mu postavljate pitanja, pošto ne možete u "Narod pita", kad pas laje po osam sati? I da ga vređate onako kako želite - napisao je Asmin.

Ali, to nije sve. Asmin je udario na Miću i na njegovu porodicu, te naveo da je pevačeva ćerka Sara u vezi sa devojkom.

- Mićo, konju, da li narod zna zašto si ti bio protiv braka Matore i Anite? Ne zna? Evo, sad će da sazna! - započeo je Asmin, pa nastavio:

- Zašto ne kažeš javno da ti nisu u dobrim odnosima sa svojom ćerkom, zato što ti je ćerka u vezi sa devojkom turskog porekla i zove se Nuraj!!! - nastavio je Durdžić.

- Zato si, lopove, ružan i tužan, zato pljuješ sve i zato si bio protiv Matorinog braka! Lečiš svoje probleme tako kako ih drugima praviš! - završio je Durdžić.

Podsećanja radi, Asmin je prethodno otkrio da ga je Mića prijavio policiji.

- Sinoć sam se uključio u "Narod pita" da demantujem neku Danicu. Imao sam mali sukob sa Lepim Mićom, ali nisam hteo da se natežem preko telefona. Krenuo sam za Beograd da ga uživo vidim i da vidim koliki je muškarac. Vidite u nastavku vašeg Lepog Miće koji je slagao da je otišao na more - napisao je Asmin, a onda otkrio da je prijavljen policiji: 

- Lepi Mića se u*akio i naravno da više ne diže telefon. Eno ga sedi u policiji i prijavljuje me. To je vaš smrdljivi Lepi Mića koji ima mu*a kao ptica, a uši kao slon. Ali ovo se neće završiti na ovome - poručio je Durdžić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Seka

24.07.2024 18:28

Kako je odvratan ovaj Asmin, samo bi po Pinku skakao, fuj ..da je neki biznismen i gospodin, nebi gledao rijaliti24/7, i zvao svako vece

Odgovori 5 10
Petar

26.07.2024 12:36

Mora poturica da mrzi sve Srpsko, tako im gazde naredile.