ASMIN NAPRAVIO HAOS NA PINKU! Hitan prekid emisije "Narod pita", sve se treslo na Dedinju! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Durdžić uspeo da isprovocira Lepog Miću!

ASMIN NAPRAVIO HAOS NA PINKU! Hitan prekid emisije "Narod pita", sve se treslo na Dedinju! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Printscreen/Pink TV

Lepi Mića

Sinoć su u emisiji "Narod pita" gosti voditelja Darka Tanasijevića bili Milica Veličković i Lepi Mića, koji su odgovarali na pitanja verne publike. Međutim, u jednom trenutku je nastao haos, kad se u program uživo uključio Asmin Durdžić.

- Mićo, imaš tri puta više godina od mene i ne želim da te vređam. Prozivao si me par meseci i moju devojku, a ne znaš ni pola istine - rekao je on.

- Ja tačno znam kakvi su Stanijini afiniteti, nikad nije padala na priče da joj neko kupuje automobile od pola miliona. Mislim da nju boli k*rac za to - dodao je Mića.

- Trebao si da očistiš te prljave patike u kojima si došao u emisiju - rekao je Asmin.

- Slušaj ti krmeća glavo, p*čketino ja ti nisam Aneli. Uđi u rijaliti, nemoj ja da te j*bem - povikao je Mića.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića pobesneo zbog Asminovog uključenja

- J*bi svoju mamu - odbrusio je Asmin.

- Slušaj ti svinjo, kanto kupusa. Ti si jedna mala p*čkica, a ne znaš ni da li je tvoje dete tvoje, pa je malo i Žikino. Ti si jedan mali miš, jedna mala p*čka. Voleo bih ja ti da uđeš, ako uđeš ulazim i ja da te j*bem svaki dan. Građevinac, ti si folirant i mala kvarna džukela. Ti ćeš da pričaš, ovo je žuta boja na patikama. I da su prljave šta te boli k*rac, odgovaraj ti da li je Nora tvoje dete, da li si tukao Aneli i da li si je nokautirao na sahrani očevoj? Da li si je udario? Što je ne tužiš ako te pravi nasilnikom - urlao je Lepi Mića.

- Ne, nisam. Ja se nadam da Nora jeste moje dete - rekao je Asmin.

- Dete ima 4 godine, a ti se nadaš i Stanija je sa takvim čovekom. Da li ti imaš malo obraza i ponosa kao muškarac? Čovek priča priče koje je slušao u rijalitiju, nema pojma šta je istina, a šta nije - dodao je Durdžić.

- Ja ću sutra da ti završim sve, da li u četvrtak možeš da budeš u Sarajevu? - pitao je Mića.

- Tek sam došao u Linc, moj advokat radi na tome da se to ovde uradi. ja ću da se postaram za to - rekao je Asmin.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mića urnisao Asmina

- Aneli, sad te ja zovem. U petak da budeš u Lincu kod Asminove kuće i da odeš sa detetom, odeš sa advokatom i da se vidi da li je Nora Asminovo dete - pričao je Mića.

- Ajde dođi i ti sa njom, bio bih sigurniji ne želim da se svađam. Hvala ti na tome. Je l' normalno da majka govori sve i svašta za oca njenog deteta? Podržavao si to - dodao je Asmin.

- J*bao sam joj majku 100 puta... Ona je ljuta jer si ti otišao i ostavio nju i dete zbog Stanije, to smo osudili. Finale je bilo kad si došao u studio i rekao da sumnjaš da je dete Žikino, sve najgore ste rekli, blatili ste se - rekao je Lepi Mića.

- Je l' sam trebao da ćutim dok me neko najstrašnije blati? - pitao je Durdžić.

- Trebao si da pustiš i kažeš da ti je stalo do deteta, to je tvoja briga - rekao je Mića.

- Nemam u planu da stupim u kontakt sa njom. Dok je bila u rijalitiju pitao sam njenu mamu da dete bude mesec dana kod mene, mesec kod njih. Najstrašnije su pljuvale mene i moju porodicu, pa sam počeo da se oglašavam i da iznosim dokaze, a najmanje sam pljuvao Aneli. Ja sam najviše pljuvao Situ, Mića treba da zna - govorio je Asmin.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin napravio totalnu pometnju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading