ANĐELO OVAKAV NIJE BIO NI SA TEODOROM! Šok transformacija iznenadila sve - Anita dobila ŠOK PORUKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković progovorio o odnosu sa Anitom Stanojlović!

ANĐELO OVAKAV NIJE BIO NI SA TEODOROM! Šok transformacija iznenadila sve - Anita dobila ŠOK PORUKU!

Foto: Amig show

U večerašnjoj emisiji ,,Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je bivše takmičare ,,Elite" Marka Janjuševića Janjuša, Milenu Kačavendu, Aneli Ahmić, Maju Marinković, Stanislava Krofaka i Anđela Rankovića

Voditelj Ognjen upitao je Anđela na početku emisije o odnosu sa Anitom Stanojlović, budući da je ona pre veze sa njim, bila u braku sa Jovanom Tomić Matorom

Foto: Amig show

Anđelo Ranković u emisiji ,,Amidži šou"

 

- Ovde sam je upoznao, ali nisu bile zajedno Matora i ona, ja sam ušao u decembru. Znaš kako... Ja stvarno verujem njoj i shvatio sam da je to bio njen izlet, koji ja ne bih podržavao nikada, niti podržavam, nisam ono... Kako da ti kažem, nisam presrećan što je bila u takvom odnosu, ali nekako sam razmišljao o svemu tome da je jako mlad,a polupana, da je to njena polupanost dovela do toga da uradi nešto i da se to neće ponoviti. Ja mislim da je izlet, smatram da je izlet, smatram da je napravila ozbiljnu grešku u životu i da je izvukla pouku, kada sam čuo njenu izjavu da sve treba probati u životu, ja se s tim ne slažem. Postoje mnoge stvari koje se ne radi, verujem da ona nema želju, niti razmišlja u tom smeru - rekao je Anđelo, pa nastavio:

Foto: Amig show

Anđelo Ranković u emisiji ,,Amidži šou"

 

- Meni je stalo, jeste. Zaljubio sam se, stalo mi je. Ja već negde nalazim, što se nje tiče, neko razumevanje za sve to, ja generalno za to nisam, o tome sam i govorio tamo. Mislim da joj to nikako nije trebalo. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

25.07.2024 01:27

BRAVO ANĐELO....... NAJLEPŠI PAR ANITA I ANĐELO