SKANDALOZNO! Otkrivena GOLA ISTINA o Aniti i Anđelu - NOVA AFERA iz Elite, na ovaj način je kupio stan!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši takmičar ,,Elite" razvezao jezik o odnosu Anite Stanojlović i Anđela Ranković, nakon što je on pazario luksuznu nekretninu.

SKANDALOZNO! Otkrivena GOLA ISTINA o Aniti i Anđelu - NOVA AFERA iz Elite, na ovaj način je kupio stan!

Foto: ST/Dragan Kadić

Kao bomba odjeknula je vest da je trećeplasirani takmičar ,,Elite 7" Anđelo Ranković pazario novu nekretninu, nakon čega su počele brojne spekulacije. Naime, Anđelo je na Instagram profilu objavio snimak kako njegov budući stan izgleda, što možete pogledati u nastavku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Tim povodom se sada oglasio i bivši takmičar rijalitija i politički analitičar, Slobodan Sloba Josipović. On je na svom instagram profilu objavio vest da je Anđelo kupio stan, a potom izneo niz tvrdnji da je pobednica rijalitija Anita Stanojlović njemu služila samo kao paravan da bi postigao ovaj uspeh, što je dosta takmičara iznelo kao mišljenje:

 

- Iznenadilo me je što je zajedno sa Anitom svečano otključao vrata ovog stana i što će ga zajedno opremiti i živeti u njemu, ali naravno da ne! Anita je bila sredstvo do cilja, govorio sam joj da će od igrača postati igračka i to joj se i desilo. Izgubila je Matorinu pravu ljubav, ali je bar utehu osvojila nagradu, nadam se da će je to bar malo učiniti srećnom - napisao je Sloba na Instagram storiju. 

Foto: Instagram.com printscreen

Sloba Josipović o Anđelu Rankoviću

 

Inače, Anita i Anđelo su prošle noći izašli u prestonički noćni klub, gde su se provodili do ranih jutarnjih sati. Njih dvoje su objavili i zajednički fotografiju na Instagram profilu, gde su pokazali vrele strasti i emocije jedno prema drugom. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading