HITNA ODLUKA PRODUKCIJE SAMO PAR SATI PRED EMISIJU: Milica Mitrović morala da izda zvanično saopštenje - SVE SE MENJA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Mitrović hitno se oglasila!

HITNA ODLUKA PRODUKCIJE SAMO PAR SATI PRED EMISIJU: Milica Mitrović morala da izda zvanično saopštenje - SVE SE MENJA!

Foto: Printscreen/Youtube/BEOGRAD

Odmah po završetku "Elite" krenule su popularne emisije "Narod pita", gde gostuju nekadašnji takmičari, komentarišu svoje učešće, cimere i same događaje na imanju u Šimanovcima.

Ove noći će u emisiji gostovati i Lepi Mića koji će, kao i uvek, bez dlake na jeziku komentarisati sva zbivanja iz "Elite" i odgovarati na pitanja gledalaca. A umesto Anđele Šparavalo koja je ranije bila najavljena, ali izgleda sprečena da dođe u emisiju, gošća će biti Milica Veličković, koja je u drugom stanju. 

Ovu vest je potvrdila i Milica Mitrović na Instagram profilu:

Foto: Instagram.com

Milica Mitrović otirla goste u emisiji ,,Narod pita"

 

 

Podsetimo, Bora Terzić i Milica su tokom jučerašnjeg dana progovorili prvi put nakon ,,Elite" o svim detaljima iz života, kako je prošlo upoznavanje sa porodicama:

- Iskreno, meni jesu, ćale je s vrata za psovanje što sam se vređao sa Milicom, zamerio mi je i što ga je vređala, porodicu, isto i ja njom svašta što sam joj rekao. Kad smo saznali da je trudna, sve se promenilo, bukvalno, nove osobe i sada uživamo! - ispričao je Bora, te se Milica nadovezala:

- Meni je samo baba, jer mi je ona verni pratilac, ona mi je zamerila to što se nisam branila kada je bila priča za after, ja sam rekla da ću u narednim emisijama reći sve o tome, kada pogledam ko je šta rekao, nisu nama sve informacije unete, a svađe kao svađe, naravno da mi zameraju, ali i ja sam od krvi i mesa... Ja sam tamo živela, nisam došla na 3 dana, sve u svemu su zadovoljni. 

Međutim, Milica i Bora su nam otkrili i koje ime su izabrali za bebu, kao i da će nakon povratka sa letovanja gledati da kupe stan:

- Beba je odlično, bili smo na ultrazvuku, nestrpljivo čekamo da saznmo pol, to će biti za dve, tri nedelje, dogovaramo se za otkrivanje pola kako ćemo praviti. Ja se nadam dečaku, ali dobro, neka bude živo i zdravo samo - rekla je Milica, a potom su nam otkrili i ime za bebu:

- Ako bude dečak, biće Ignjat, to nam je najnovije i Anja je žensko. Za dečaka svaki dan nešto novo, bilo nam je Lazar, Teodor, pa se dogovaramo, ali sve super, beba mi raste super kako treba, ja se naravno i gojim, ali to je moja standardna kilaža - rekla je Milica kroz osmeh. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading